Чешем си тук езиците/пръстите а вижте какво правят нашите съседи румънците, протестирайки срещу високите цени на горивата при това с по-ниски цени от нашите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
niko_ymn написа:На 1-ви Февруари в Румъния ще има протест. Ние няма ли да направим паралелно и у нас?
Коментар
-
tarabas
niko_ymn написа:На 1-ви Февруари в Румъния ще има протест. Ние няма ли да направим паралелно и у нас?
Коментар
-
До сега нещо сериозно постигано ли е с протест? Може и да има, но аз лично не се сещам. Свикнал съм да ме обират от всякъде"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ами организирайте си протест - какво чакате - всеки обвинява другия, че нищо не прави - вместо да правите това, организирайте самите вие протест. 100% съм сигурна, че само с приказките ще си останете. А който иска, винаги може да протестира - не им купувайте горивата и не си карайте колите. Имате избор - ползвайте други начини на придвижване. Нормално е, ако една стока се продава добре, да не се продава на минималната възможна цена.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Ами организирайте си протест - какво чакате - всеки обвинява другия, че нищо не прави - вместо да правите това, организирайте самите вие протест. 100% съм сигурна, че само с приказките ще си останете. А който иска, винаги може да протестира - не им купувайте горивата и не си карайте колите. Имате избор - ползвайте други начини на придвижване. Нормално е, ако една стока се продава добре, да не се продава на минималната възможна цена.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
ele написа:Ами организирайте си протест - какво чакате - всеки обвинява другия, че нищо не прави - вместо да правите това, организирайте самите вие протест. 100% съм сигурна, че само с приказките ще си останете. А който иска, винаги може да протестира - не им купувайте горивата и не си карайте колите. Имате избор - ползвайте други начини на придвижване. Нормално е, ако една стока се продава добре, да не се продава на минималната възможна цена.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:ele написа:Ами организирайте си протест - какво чакате - всеки обвинява другия, че нищо не прави - вместо да правите това, организирайте самите вие протест. 100% съм сигурна, че само с приказките ще си останете. А който иска, винаги може да протестира - не им купувайте горивата и не си карайте колите. Имате избор - ползвайте други начини на придвижване. Нормално е, ако една стока се продава добре, да не се продава на минималната възможна цена.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
От днес цената за барел е паднала на 88$ и е достигнала най-ниски стойности за последните месеци. Но в БГ едва ли ще падне. Най много от срам със стотинка две. Но пък ако цената за барел се покачи и с долар дори, то у нас ще се вдигне усезаемо. Ето така се спекулира с горивото в страната ни. Да не говорим за нафтата, която реално би трябвало да е колкото пропан-бутана, защото е най ефтино производството и.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Еле,каква провокация виждаш? Аз какво казах,да не ми отговаряш с ВЪПРОС,но ти пак го направи...Винаги ,когато нямаш какво да отговориш,правиш такива контри.Може да си права,не всъщност защо да си крива душата-ти си права в случая,че цената на една стока зависи от търсенето,но не и конкретно на тази, драга. Защото след хляба,тока и водата това е може би една от потребностите,от които най-силно зависи човек в днешно време. Вследствие увеличаването на горивата поскъпва ВСИЧКО. Монополиста НЯМА право да си играе така с живота на хората и ,когато го прави държавата трябва да има своите начини да се намеси. Не го ли направят държавниците,предполага се,че обслужват неговите интереси,а не тези на работодателят им(народа) кой ще защитава? Горивата са жизненонеобходими,не са парфюмче или друга глезотийка,затова и не може да се разсъждава така като теб.И преди да влезеш в поредната полемика,ми отгори веднъж поне на зададен въпрос- каква е минималната цена на горивата? Можеш ли да го сториш или не? Защото ако не можеш,започвам да се чудя,защо го споменаваш този "термин"ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар