Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дохода ще го стигнем ама друг път. :D
    FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
    Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

batproho написа:
      Вчера в Бургас на ШЕЛ газта беше на 1.30, но май само там поне за сега.
      по неприятно стечение на обстоятелствата - ходих на зъболекър - в 5 ч. сабале в събота цената наистина беше 1.30 на ПБ. Обаче след обяд минавам пак покрай Шел-а на Д.Димов и гледам - пак върнали на 1.32 лв....
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

nightlord написа:
        Във Видин вчера, 15.01.2011 събота, на Шел, Омв и Лукойл газта беше 1.30. Днес минавам с Мара покрай шел-а и честитка 1.32. Преди 10 минути пак минах от там, не съм се объркал. И на другите вериги са с 2 ст нагоре. Преди няколко дни се върнах от Италия, бях в околностите на Рим. На няколко места засякох цени от порядака на 0.68 - 0.71 цента на газта. Както и да го мисля при курс 1.94 лева за евро все около 1.35 се върти. Добре дошли в Европа
        А тези цени в Италия на ПБ ги помня от 2007 година.
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Цените на едро паднаха,но на дребно не.Интересно е,че Ромпетрол доставят в БГ горива на едро, на абсолютно същите цени като Лукойл. Явно енергийно-петролната мафия контролира и определя цените в БГ на горивата и няма свободен пазар.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Re: Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до го

Румен_Хинчев написа:
            А тези цени в Италия на ПБ ги помня от 2007 година.
            Към момента средната работна заплата в България е около 500лв. В друга тема дискутирахме как се живее с тези пари. При 260Е средна заплата ПБ ни е на 0.70 цента. В Италия при нормална заплата от 1000-1200Е, цената на ПБ е 0.70. Каде съм аз каде си ти, както се казваше. На 12.01 съм кацнал в София, информацията съм я видял лично по бензиностанциите. Тъжно но факт. Да не говорим, че както споменаваш от 2007 това са цените. 3 години приблизително, нито на горе нито на долу. Ако някой може да извади информация колко е бил ПБ в България преди 3 години, да сравним със сегашните цени и вдигането на заплатите от тогава до сега в процентно отношение. Върти ми се в главата, че цената на ПБ е скочила с около 60-70%. А работните заплати някаде с около 20-30% най - много.

Коментар

Re: Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до го

nightlord написа:
              Да не говорим, че както споменаваш от 2007 това са цените. 3 години приблизително, нито на горе нито на долу. Ако някой може да извади информация колко е бил ПБ в България преди 3 години, да сравним със сегашните цени и вдигането на заплатите от тогава до сега в процентно отношение. Върти ми се в главата, че цената на ПБ е скочила с около 60-70%. А работните заплати някаде с около 20-30% най - много.
              На 07.11.2007 ПБ е бил 1,06лв/л съгласно този пост на колегата donnna Тук може да видиш каква е била цената на ПБ от 29.05.2005 до днес.
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

http://novini.dir.bg/news.php?id=7802208 Да видим с колко ще го свалят по бензиностанците. Би трябвало да бъде 6ст. на литър
                Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

Здравеите колеги понеже нафтата ми намаля много а на близо нямаше бензиностанция като Лукоил или ОМВ та заредих от някаква измислена дизел на 2.50лв литар незнам ама още ме е е яд как може такова нещо 2.50лв .

Коментар

vako74 написа:
                    http://novini.dir.bg/news.php?id=7802208 Да видим с колко ще го свалят по бензиностанците. Би трябвало да бъде 6ст. на литър
                    Колега,цената на ПБ е от 15.01 и за съжаление бензиностанцийте не смъкнаха цената за да си пълнят гушите.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

....божееее...току що заредих до горе нафта на 2.06лв/л......плаче ми се
                      Така като гледам 2007-ма малко след като започнах работа и още нямах личен автомобил се е ревяло и за 2 лева нафта/бензин и за левче газ. Сега е 2.40 нафта/бензин и 1.3 газ и пак всички се реват, а като гледам София не е станала с по-малко задръсвания. Такива са ми наблюденията от тия 3.5 години, в които съм постоянно на работа в нея. Аз лично откакто имам своя кола-->> Купето, само за 1 кратък момент сипвах най- ефтиния бензин, но след като си пойграх да тествам колата със еднакво количество пари с различните бензини как се държи колата и колко километра изминавам стигнах до заключението, че 3 -те литра бензин, които сипвам повече с по- ефтиния бензин колата си ги гори и минавам същите километри като с по- малкото бензин, но по- скъп такъв. От около година и половина насам карам предимно на Еко 100 октанов бензин или ако не съм пресметнал добре дали ще стигна до Еко на ОМВ 100 октана. За Еко имам някаква карта, която ми връщат 5 стотинки на литър ( Не е форумска) А когато нямам пари за бензин решението е просто .... не се воза на фиата и ползвам градски транспорт и железница ако ми се налага.( което реално е 1-2 пъти годишно) Колкото и да се мрънка по въпроса всеки ще си кара колата.... Айде лека вечер и честити 2.56лв/литър за 100 октанов бензин.

Коментар

Въртяха го, сукаха го и накрая ги актуализираха и на дребно цените: Бензин A95H - 2.36лв.; Бензин А98H - 2.54лв.; Дизелово гориво Б3 - 2.40лв.; Пропан бутан - 1.30лв.;
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                          Въртяха го, сукаха го и накрая ги актуализираха и на дребно цените: Бензин A95H - 2.36лв.; Бензин А98H - 2.54лв.; Дизелово гориво Б3 - 2.40лв.; Пропан бутан - 1.30лв.;
                          http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Днеска съм с Пунто-то и се ослушвам дали някъде не са пуснали газ под 1.30 лв. да напълня бутилката
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              Днеска съм с Пунто-то и се ослушвам дали някъде не са пуснали газ под 1.30 лв. да напълня бутилката
                              На "топливо" до светофара до кат.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

А95H - 2.36лв.; А98H - 2.54лв.; Дизел Био3% - 2.40лв.; Пропан бутан - 1.30лвВторник, 18-ти, а на ПБ това е второто от 4-те намаления - едното, което е от преди около седмица (Трябваше да падне с 2 ст, с 3ст, после още с 2 ст и накрая с 6 ст, и от 1,35 с общото намаление трябва да стане 1,22 накрая).На бензините и дизелите може да са с по 1 ст. по-ниски цените на колонка, тези са от сайта.
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X