Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

niko_ymn написа:
    Позна.От 14-ти за 15-ти също има обавени цени: http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?menuItemKey=1744-3595 - 2278.80 нагоре98 - 2374.80 нагореДГ - 2234.40 нагореПБ - 2262.00 надоло
    значи дойде време да напълня бутилката с ПБ
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

утре
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

А-а-ах,мами..та им!
        PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
        Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

За съжаление увеличението на бензина и дизела започна и както по всичко личи няма да е последното.Вдигнаха цената на ПБ драстично.Сега е време другите горива да наваксат Няма да се изненадам,ако скоро видя цена 2,50 за нафта и евтин бензин.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

И от мен малко инфо: http://www.dnes.bg/stranata/2011/01/...orivata.108711
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Така ша е щтото несме общество. И така ще стане с олиото и хляба и всичко друго. И всички ще ни правят на луди.
              FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
              Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

Вижте какво правят съседите на север...Измислили са интересна форма на протест. Румъния: Купуват скъпия бензин с монетиhttp://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3542811 "Една шофьорка зареди 120 милилитра гориво за 0,65 леи, а на касата плати с банкнота от 100 леи."
                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                Среден разход на газ

Коментар

Много пъти съм го казвал, от нас Българите никакъв Х** не става, до сега за 20 год демокрация се оказахме паразитно общество. Ако някой тръгне да изплува ,другите го дърпат обратно назад.Аз съм за здрав простест, но колко хора реално са ЗА..?

Коментар

Никъв Х.. не става? Е добре тези румънци и европейци като протестират и се правят на интересни каква им е файдата от келепира? Да са им смъкнали горивата след протестите или ние плащаме значително по-скъпи горива отколкото в други държави?
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

niko_ymn написа:
                      утре
                      Е да ама не, а на всичкото отгоре от 15-ти за 16-ти Събота за Неделя има още едно смъкване на цената на Пропан-Бутана - вече е 2154.00 лв./тон на едро, това е четвърто подред намаление през последните две седмици, а на дребно ги смъкнаха само веднъж. Можеби след понеделник ще се промени цената, или евентуално след като бензиностанциите си оправят системите с нивомерните датчици и свързването на касовите апарати със системата на митниците. Не знам вече кога ще се отрази - можеби ще твърдят 1-2 седмици, че не са продали скъпото от резервоарите на самите газстанции. Поне на Лукойл на обектите трябваше да е сменена, а седи на 1,32.
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Вчера в Бургас на ШЕЛ газта беше на 1.30, но май само там поне за сега.
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Вчера - Стара Загора,ОМВ,газтта беше 1.32.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Днес Аванти(ОМВ) 1,32.Никакво помръдване на цената
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Във Видин вчера, 15.01.2011 събота, на Шел, Омв и Лукойл газта беше 1.30. Днес минавам с Мара покрай шел-а и честитка 1.32. Преди 10 минути пак минах от там, не съм се объркал. И на другите вериги са с 2 ст нагоре. Преди няколко дни се върнах от Италия, бях в околностите на Рим. На няколко места засякох цени от порядака на 0.68 - 0.71 цента на газта. Както и да го мисля при курс 1.94 лева за евро все около 1.35 се върти. Добре дошли в Европа

Коментар

nightlord написа:
                                Във Видин вчера, 15.01.2011 събота, на Шел, Омв и Лукойл газта беше 1.30. Днес минавам с Мара покрай шел-а и честитка 1.32. Преди 10 минути пак минах от там, не съм се объркал. И на другите вериги са с 2 ст нагоре. Преди няколко дни се върнах от Италия, бях в околностите на Рим. На няколко места засякох цени от порядака на 0.68 - 0.71 цента на газта. Както и да го мисля при курс 1.94 лева за евро все около 1.35 се върти. Добре дошли в Европа
                                С цените сме ги стигнали това е факт неоспорим, а с доходите кога?

Коментар

Working...
                                X