Е аз за чий наточих газ до горе бе :D ... В интерес на истината се оформя интересен казус...разликата бензин/газ е вече 0,98лв...което вече си е съществено...другия казус, който ме чуди е - какъв е аджеба тоя златен бензин по 2,30лв килото
Вече не знам кога влизат в сила, дефакто първо трябваше да падне с 2 ст. а после с още 3 ст. газта, но тя падна само с 3 ст. , а в първата от двете дати за промяна нищо не смъкнаха.В момента най-отгоре на сайта на лукойла:Бензин A95H - 2.30лв.; Бензин А98H - 2.48лв.; Дизелово гориво Б3 - 2.34лв.; Пропан бутан - 1.32лв
Вече не знам кога влизат в сила, дефакто първо трябваше да падне с 2 ст. а после с още 3 ст. газта, но тя падна само с 3 ст. , а в първата от двете дати за промяна нищо не смъкнаха.В момента най-отгоре на сайта на лукойла:Бензин A95H - 2.30лв.; Бензин А98H - 2.48лв.; Дизелово гориво Б3 - 2.34лв.; Пропан бутан - 1.32лв
такива бяха цените и на Шел сутринта като отивах на работа...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
такива бяха цените и на Шел сутринта като отивах на работа...
Има разлика от 1ст/л за бензин A95H в Shell Бургас Колодрум и останалите бензиностанции Shell. На няколко OMV също Бензин A95H - 2.29лв.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар