снощи дакато зареждах на ОМВ бензин на 2.22 си приказвах с момчето на бензиджийницата за цената на газта и то ми каза, че се очаква да стигне 1.50 лв., мамка им....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
donnna написа:снощи дакато зареждах на ОМВ бензин на 2.22 си приказвах с момчето на бензиджийницата за цената на газта и то ми каза, че се очаква да стигне 1.50 лв., мамка им....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Разлика винаги ще има колкото и малка да е тя, бензина винаги ще си остане по скъп от газта, то иначе кой луд ще зарежда и те ще трябва направо да спрат производството на LPG.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Tornado написа:Krasi1914 написа:То хубаво да не зареждаме от лукойл , но откъде тогава?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Спор няма цените са 1:1 Въпроса е принципен: един път Лукойл печели като търговец на едро и още веднъж като търговец на дребно. Аз съм от Бургас и плащам с дробовете си благодарение на чистия въздух , който ни осигурява Лук-а. Достатъчно е да имаш 2-3ма познати които работят там и разбираш много за качествата на суровината (нефта) и произведените горива (без значение че имат етикет Евро3,4,5 и т.н). Кой къде зарежда си е право на личен избор. Този въпрос за мен съм го решил. Лек и безавариен път на всички колеги които пътуват по празниците.Фиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
И EKO и OMW ползват горивата на Лукойл ако не се лъжа.... а за Ромпетрол се носят слухове конктретно за дизела , че се внасял от Румъния , колко е вярно обаче незнам.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Тази сутрин на ЕКО в "Комлука" А-95 бе все още 2.21лв./л.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Krasi1914 написа:И EKO и OMW ползват горивата на Лукойл ако не се лъжа.... а за Ромпетрол се носят слухове конктретно за дизела , че се внасял от Румъния , колко е вярно обаче незнам.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Шела е от Гърция. Аз зареждам на Шел и съм си доволен.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
thedon написа:Шела е от Гърция. Аз зареждам на Шел и съм си доволен.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар