Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мдааааааааааа, бензина и дизела днес са с по 3 ст. uppppppppp
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Като гледам и цената на газта то май вече няма никаква разлика.Прекупвачи и Препродавачи постигнаха целта си.Всичко е еднакво и с 500 % надценка.
      предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
      Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

donnna написа:
        мдааааааааааа, бензина и дизела днес са с по 3 ст. uppppppppp
        от днес ? тоест от 2.17 на 2.20 ?

Коментар

На Лукойла видях 2,22 мамицата им
          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

сутринта заредих на ЕКО бензин 95 на 2.17 лв. с картата ми дойде на 2.12 !
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

От утре ще има нови цени на всички горива.Естествено ще са по-високи!
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                От утре ще има нови цени на всички горива.Естествено ще са по-високи!
                Наистина ли, не може да бъде п.с. то по-невероятно ще да е ако минат ден, два без да се повишат цените.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Абе тия въобще нормални ли са Лукойл-ци? Ми защо не го направят на 10лв литъра и бензина и дизела , а газта може на 7лв литъра като гледам тия цени са им най-удобни.
                  Фиат Крома 1.9 16v+
                  Фиат Браво 1.6 16v
                  Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Наближават светли празници, трябват и пари за премии а защо не и 13-та заплата все пак, да бъдем по-толерантни към тях моля ви.п.с. извинявам се за ироничният ми тон.
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Кви празници,ква Мария,кви влакове,бе-хиени мръсни!Не се налапаха!
                      PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                      Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                        Абе тия въобще нормални ли са Лукойл-ци? Ми защо не го направят на 10лв литъра и бензина и дизела , а газта може на 7лв литъра като гледам тия цени са им най-удобни.
                        Цената няма значение опустели улици и пътища скоро няма да видим.Голям процент от жителите на България харчат най-много за цигари,алкохол,поддръжка и гориво за автомобила.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Добре де печка им лелина, тея няма ли кой да им тури спирачки... то не беха средиземноморски пазари, не беха кризи.... ама и по най-скъпото време, аз газ почити 1.40 не съм виждал! Максимума беше преди 2-3 години, когато петрола бече 140 долара, тогава газчицата беше на 1.20.... а сега, за последните 3 дена поскъпна с 10 стотинки и гони 1.40!!! Да не говорим, че отдавна мина половината на цената на бензина! Мама им, наистина ли в тая смотана държавица няма кой да каже СТОП на тази безумна простотия?!?!?

Коментар

Газ - 1.37 на ЕКО днес...
                            Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
                            Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
                            FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000