мдааааааааааа, бензина и дизела днес са с по 3 ст. uppppppppp
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
сутринта заредих на ЕКО бензин 95 на 2.17 лв. с картата ми дойде на 2.12 !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
dudulia написа:От утре ще има нови цени на всички горива.Естествено ще са по-високи!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Наближават светли празници, трябват и пари за премии а защо не и 13-та заплата все пак, да бъдем по-толерантни към тях моля ви.п.с. извинявам се за ироничният ми тон.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Абе тия въобще нормални ли са Лукойл-ци? Ми защо не го направят на 10лв литъра и бензина и дизела , а газта може на 7лв литъра като гледам тия цени са им най-удобни.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
bubachko
Добре де печка им лелина, тея няма ли кой да им тури спирачки... то не беха средиземноморски пазари, не беха кризи.... ама и по най-скъпото време, аз газ почити 1.40 не съм виждал! Максимума беше преди 2-3 години, когато петрола бече 140 долара, тогава газчицата беше на 1.20.... а сега, за последните 3 дена поскъпна с 10 стотинки и гони 1.40!!! Да не говорим, че отдавна мина половината на цената на бензина! Мама им, наистина ли в тая смотана държавица няма кой да каже СТОП на тази безумна простотия?!?!?
Коментар
-
Потвърждавам 1,37 газ на ЕКО,а и на останалите.Това вече е голяма далавера и би трябвало да се задвижи организацията,занимаваща се с тези спекулативни цени.Представям си какво ще става след 31-ви декември,когато ще влезе и по-високият акциз.Гоним европейските цени с пълна сила.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Потвърждавам 1,37 газ на ЕКО,а и на останалите.Това вече е голяма далавера и би трябвало да се задвижи организацията,занимаваща се с тези спекулативни цени.Представям си какво ще става след 31-ви декември,когато ще влезе и по-високият акциз.Гоним европейските цени с пълна сила.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар