сутринта заредих на ЕКО бензин 95 на 2.17 лв. с картата ми дойде на 2.12 !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Абе тия въобще нормални ли са Лукойл-ци? Ми защо не го направят на 10лв литъра и бензина и дизела , а газта може на 7лв литъра като гледам тия цени са им най-удобни.
Наближават светли празници, трябват и пари за премии а защо не и 13-та заплата все пак, да бъдем по-толерантни към тях моля ви.п.с. извинявам се за ироничният ми тон.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Абе тия въобще нормални ли са Лукойл-ци? Ми защо не го направят на 10лв литъра и бензина и дизела , а газта може на 7лв литъра като гледам тия цени са им най-удобни.
Цената няма значение опустели улици и пътища скоро няма да видим.Голям процент от жителите на България харчат най-много за цигари,алкохол,поддръжка и гориво за автомобила.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Добре де печка им лелина, тея няма ли кой да им тури спирачки... то не беха средиземноморски пазари, не беха кризи.... ама и по най-скъпото време, аз газ почити 1.40 не съм виждал! Максимума беше преди 2-3 години, когато петрола бече 140 долара, тогава газчицата беше на 1.20.... а сега, за последните 3 дена поскъпна с 10 стотинки и гони 1.40!!! Да не говорим, че отдавна мина половината на цената на бензина! Мама им, наистина ли в тая смотана държавица няма кой да каже СТОП на тази безумна простотия?!?!?
Потвърждавам 1,37 газ на ЕКО,а и на останалите.Това вече е голяма далавера и би трябвало да се задвижи организацията,занимаваща се с тези спекулативни цени.Представям си какво ще става след 31-ви декември,когато ще влезе и по-високият акциз.Гоним европейските цени с пълна сила.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Потвърждавам 1,37 газ на ЕКО,а и на останалите.Това вече е голяма далавера и би трябвало да се задвижи организацията,занимаваща се с тези спекулативни цени.Представям си какво ще става след 31-ви декември,когато ще влезе и по-високият акциз.Гоним европейските цени с пълна сила.
Коментар