Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    Вдигат цената на газта вероятно за да се изравни с европейските цени
    Някой може ли да даде справка с европейски цени Аз имам някакви лекинки подозрения, че сме ги поподминали леко с газта

Коментар

nightlord написа:
      batproho написа:
      Вдигат цената на газта вероятно за да се изравни с европейските цени
      Някой може ли да даде справка с европейски цени Аз имам някакви лекинки подозрения, че сме ги поподминали леко с газта
      Не е така. Цената ѝ е около 65 цента на литър. В Австрия съм зареждал на над 90, в Германия беше 65, Франция - около 75 - по магистралите, по малките пътища е по-евтино. В Италия е около 65. Информацията е от края на пролетта.

Коментар

Значи сме достигнали европейско равнище на гаста при средно 65 цента значи 1,27лв за литър.При нас е малко по-скъпа сигурно защото качеството и е по-високо!
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Естествено, че нашата газ е по-добра. Виж как съумяват в нея да слагат и твърди частици за по-добро уплътняване на клапъни и цилиндри, а и за вдигане на компресия сигурно. А и е много "по-летлива" - аз много се кефя, като бутна газаджията и му кажа - да не гръмне тая 25 литрова бутилка от толкоз газ - и той спира пистолета на 26.5... литра... Поредния случай на EKO в Плевен преди 4-5 дни Мани ... мани .... голям цирк е тая държава от където и да погледнеш. Но бат бойко ще ни оправи той ... ама не от дет трябва
          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
          -------------------------------------------------------------

Коментар

Аз също имам големи оплаквания от LPG на ЕКО в "Комлука", многоооо лъжат в количеството, за качеството е друга тема .
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
              Аз също имам големи оплаквания от LPG на ЕКО в "Комлука", многоооо лъжат в количеството, за качеството е друга тема .
              а забелязал ли си, че в Комлука и на околовръсното няма нищо общо качеството
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

2000_16V написа:
                Естествено, че нашата газ е по-добра. Виж как съумяват в нея да слагат и твърди частици за по-добро уплътняване на клапъни и цилиндри, а и за вдигане на компресия сигурно. А и е много "по-летлива" - аз много се кефя, като бутна газаджията и му кажа - да не гръмне тая 25 литрова бутилка от толкоз газ - и той спира пистолета на 26.5... литра... Поредния случай на EKO в Плевен преди 4-5 дни Мани ... мани .... голям цирк е тая държава от където и да погледнеш. Но бат бойко ще ни оправи той ... ама не от дет трябва
                Е тва с количеството и на мене ми се е случвало на ЕКО!Събраха ми в бутилка от 28литра 35.Факири.Аз чух как си изключи клапана на 28 а брояча продължи да отчита.При такъв случай се обаждай в комисията за защита на потребителя.Ако имаш паспорт на бутилката де!
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Абе незнам дали лъжат в литрите на ЕКО но поне картите им с 5 ст отстъпка са си на далавера, а и тия промоций дето печелиш 5 лв си е изгодно, отстъпката ти идва 10 ст. на литър.Но и на мен ми е неприятно това вдигане на цената на газта, наистина май се спекулира с нея и то доста.Но докато си мълчим и се оплакваме по форумите нищо няма да се промени.Съжалявам само че няма организация която да възтане срещу това с организирани масови протести, и най- важното да се включат много хора в тях.Предполагам тогава могат да се променят нещата , но засега можем само да гледаме и слушаме как съседките ни блокират пътища и участват в такива протести.
                  ----------------------------------------------------------------------------
                  Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                  ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                  ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

днеска гледам на Шел - бензин на 2.15, нафта 2.25 - като че ли са свалили по 3 стотинки на литър явно са ходили до аптеката да дават пари за лекарства п.п. газта си стои на 1.33 лв. със страшна сила...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

reter написа:
                      batproho написа:
                      Да, и аз имам такова усещане. Говоря за нафтата. Предполагам и с другите горива е така. Вече не знам. Само знам, че когато заредя на ЕКО по магистрала Тракия ( около Пазарджик ) колата ми е различна. Става тих самолет, а горивото в резервоара - йок - не ще да свършва :D
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

reter написа:
                        batproho написа:
                        По принцип зареждам на "околовръстното" и общо взето съм доволен, но колкото и пъти да съм зареждал в "Комлука" съм имал ядове
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И моята кола върви доста добре с газ от Еко или ОМВ. За сметка на това с газ от Шел не върви. А картите за отстъпка са номер едно наистина. А по между другото - лъжат навсякъде с количеството. Особено при газта е нещо страшно. Явно си плащат на съответните хора и никой не ги бара за нищо. Няма как постоянно да има ощетени и да няма оплакали се.
                          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                          -------------------------------------------------------------

Коментар

Газта - 1.35лв/лтр
                            Brava 103HP
                            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                              Газта - 1.35лв/лтр
                              затова съм зазимил пунто-то - няма да го карам тази скъпа газ!!! ши си карам Самолета и тва е!
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                                miro2177 написа:
                                Газта - 1.35лв/лтр
                                затова съм зазимил пунто-то - няма да го карам тази скъпа газ!!! ши си карам Самолета и тва е!
                                То вече с отстъпки, без отстъпки литъра все е 1,30 и нагоре
                                Brava 103HP
                                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Working...
                                X