Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам газова уредба от 20 дни, но за тези 20 дни газта скочи с 11ст. Е това, ако не е карък...

Коментар

С тези цени и на газаджиите ще им секне работата.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

който може и има възможност ще върви повече пеш или с градски транспорт.... то вече на нищо не прилича това... по-малко от 1 лв е разликата газ бензин... по-добре на бензин,че да не си пре*баваме двигателите...
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аиде честито газта 1.33 на лук оли. да им се запали рафинерията дано
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
            И на Шел я видях днеска сутринта, че е толкова.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Slavi_Lancia написа:
              +1
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

z_sutrov написа:
                Slavi_Lancia написа:
                И на Шел я видях днеска сутринта, че е толкова.
                И на тях да им се запали.........................пфффф и тва не си е работа само некоя нова еко катастрофа ще предизвикат, кво да ги правим не знам
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

май ще вадя трупчетата от мазето за колите....
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Painfall написа:
                    Имам газова уредба от 20 дни, но за тези 20 дни газта скочи с 11ст. Е това, ако не е карък...
                    аз съм против да се пали рафинерията, че съм наблизо, ама предлагам колегата Painfall да махне газовата... може тогава цената на газта да падне...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                      Painfall написа:
                      аз съм против да се пали рафинерията, че съм наблизо, ама предлагам колегата Painfall да махне газовата... може тогава цената на газта да падне...
                      Аз пък съм много за да им се запалят и корабите с каквот има тама по логиката за разтоянието . Леко стана безмислено да се кара на газ при икономия от 1-2лв на 100км. За извънградското вече е друга песен.

Коментар

SilenceR написа:
                        по-малко от 1 лв е разликата газ бензин... по-добре на бензин,че да не си пре*баваме двигателите...
                        Някога беше почти 4:1 :D Онзи ден понеже и аз започнах да карам повече на газ и затова я вдигнаха Всеки си вади такива заключения от съвпадения, истината е, че не съм бил само аз.Аз бих им пожелал огън да ги пали с бензин да ги гасят

Коментар

хахахахаха вие какво си мислите, че ако се запали рафинерията само на нас ще ни е гадно ли(ако го усетим)... и на вас чак във Видин ще ви е гадно.Шегите настрана, ама защо вдигат гаста, при положение че другите горива не се променят?

Коментар

Защото могат и защото няма кой да им каже нещо.
                            Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                            Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                            -------------------------------------------------------------

Коментар

Dimo_J написа:
                              хахахахаха вие какво си мислите, че ако се запали рафинерията само на нас ще ни е гадно ли(ако го усетим)... и на вас чак във Видин ще ви е гадно.Шегите настрана, ама защо вдигат гаста, при положение че другите горива не се променят?
                              Вдигат цената на газта вероятно за да се изравни с европейските цени а пък нали от следващата година влизат в сила новите акцизни ставки за бензин и дизел та да няма големи разлики в цените между отделните горива.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Не си ли спекулира малко с новия акциз? До колкото разбирам, той ще повиши цената на бензина с 25 лв. , а на дизела - с 15 лв. на 1000 литра? Това е нищожно. За последните няколко месеца увеличението на газта е 10 пъти по-голямо, т.е не 2,5, а над 25 ст. на литър. Изравняват размера на акциза с европейският, а не цената на горивата. Течните горива все още са си доста евтини тук, само газта доближава европейските цени.

Коментар

Working...
                                X