Имам газова уредба от 20 дни, но за тези 20 дни газта скочи с 11ст. Е това, ако не е карък...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
С тези цени и на газаджиите ще им секне работата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Аиде честито газта 1.33 на лук оли. да им се запали рафинерията даноVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
z_sutrov написа:Slavi_Lancia написа:Аиде честито газта 1.33 на лук оли. да им се запали рафинерията даноПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Painfall написа:Имам газова уредба от 20 дни, но за тези 20 дни газта скочи с 11ст. Е това, ако не е карък...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Painfall написа:Имам газова уредба от 20 дни, но за тези 20 дни газта скочи с 11ст. Е това, ако не е карък...
Коментар
-
SilenceR написа:по-малко от 1 лв е разликата газ бензин... по-добре на бензин,че да не си пре*баваме двигателите...
Коментар
-
Dimo_J написа:хахахахаха вие какво си мислите, че ако се запали рафинерията само на нас ще ни е гадно ли(ако го усетим)... и на вас чак във Видин ще ви е гадно.Шегите настрана, ама защо вдигат гаста, при положение че другите горива не се променят?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не си ли спекулира малко с новия акциз? До колкото разбирам, той ще повиши цената на бензина с 25 лв. , а на дизела - с 15 лв. на 1000 литра? Това е нищожно. За последните няколко месеца увеличението на газта е 10 пъти по-голямо, т.е не 2,5, а над 25 ст. на литър. Изравняват размера на акциза с европейският, а не цената на горивата. Течните горива все още са си доста евтини тук, само газта доближава европейските цени.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар