Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе аз тия дни мислех газова да слагам...ми те да земат още малко да вдигнат газта, поне колата да не си преева...

Коментар

pr_00f написа:
      Да бе ,Те в Турция вземат някакви космическо-извънземни заплати...Просто се радвайте че не сме там.И съжалявайте, че не сме в Украйна или в ОАЕ
      В Турция(европейската част не анадола) нещата са 100 пъти по-добре отколкото при нас,ако твърдиш обратното,иди там и се убеди!!!
      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
        pr_00f написа:
        Да бе ,Те в Турция вземат някакви космическо-извънземни заплати...Просто се радвайте че не сме там.И съжалявайте, че не сме в Украйна или в ОАЕ
        В Турция(европейската част не анадола) нещата са 100 пъти по-добре отколкото при нас,ако твърдиш обратното,иди там и се убеди!!!
        Напълно подкрепям твърдението ви колега, конкретен пример "мой съсед от българо-турски произход работещ тук като ел.монтажник в ЕОН, поради намаляне обема на работа му бе намалена заплатата до нищожните 500лв.От два месеца е в Истанбул на подобна длъжност и заплата от 1200лв.+осигурен обяд от работодателя.Заплащат се всякакви допълнително отработени часове и т.н. което е само една неизпълнима мечта тук."
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Painfall написа:
          Абе аз тия дни мислех газова да слагам...ми те да земат още малко да вдигнат газта, поне колата да не си преева...
          Само гас недей слага ще си прецакаш двигателя! Въпросът с цената е друго нещо!
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Вече цената на газта от 2 дни е 1.27 а на бензина А95 е 2.13 , вчера видях цените на еко и за пореден път немога да си го обясня, бензина надоло , газта нагоре???
            ----------------------------------------------------------------------------
            Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
            ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
            ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

IvanIanushev написа:
              Вече цената на газта от 2 дни е 1.27 а на бензина А95 е 2.13 , вчера видях цените на еко и за пореден път немога да си го обясня, бензина надоло , газта нагоре???
              След 2 месеца ще си го обясниш.През 2011г. влизат новите акцизни ставки за бензин и дизел.Ще има увеличение и т.к. тогава ще е необяснимо поскъпването на газта,то затова сега я вдигат по малко нагоре.Просто Лукойл ще докарат цените на горивата в Европа. Газ 0,65 евро цента,Бензин 1,30-1,40 Евро цента. Искат да пълнят гуши и това е. Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

E*** им Пич**** Май***, да им забия по един газов пистолет в г**а и да им заредя до де им прещрака клапана 1.30 газта на Лук Оил днес.
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Който кара на бензин да му мисли
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                    Който кара на бензин да му мисли
                    що щото дизела е по-скъп от бензина ли? Тая простотия никъде по света я няма,освен у нас
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Нафта се намира по 1.50 Ама бензина е много дефицит
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Тази вечер заредих на ЕКО, все още бяха старите цени , но предполагам че утре е те ще ги засилят нагоре .
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

За първи път в историята цената на газта минава 1,30 лв! http://money.ibox.bg/news/id_1571472024
                          Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                          Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Минавам на бензим .. е*ал съм им цялата рода !!!

Коментар

i4kin написа:
                              За първи път в историята цената на газта минава 1,30 лв! http://money.ibox.bg/news/id_1571472024
                              Е тези долни помияри направо ни е....т майката отвсякъде

Коментар

И тази година в мислите ми се прокрадваше идея за покупка на велосипед, но ме спря раздутите им цени лятото. За другата мисля да се ориентирам по от рано...
                                Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                                Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                                -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
                                X