Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Писна ми от тъпи полицаи..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес взимаме един французин от летището. Втория по "големина" шеф на Рено! Те нали са ни клиенти, та идват от време на време да свършат някоя друга работа.Пред нас един автомобил, ние след него. Караме си спокойно..... И изведнъж изкача един полицай и с риск за живота си спира предната кола.Ами думите на французина бяха:Тези полицаи защо спряха колата пред нас, като нищо не е направил. Нямат право"Е аз не можах и въобще не се пробвах дори да му обяснявам
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Майка му стара колко съм бил глупав Чак сега разбрах ,че за всичко станало по пътищата са виновни полицаите.Затова че на Бяла бе хвърлен автобус преди година в реката и имаше толкова жертви, затова че тримата младежи с БМВто с над 200км се прехвърлиха през мантинелата и намериха смърта си ,затова че оная от Перник уби невинни момчета, затова че Ставийски утрепа човек и хиляди и хиляди примери. Бих се включил в кампания да бъде закрита полицията , да се махнат всички светофари и знаци и всеки да кара както на него му е угодно и вече всичко ще върви по мед и масло .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Забрави и да паднат всички ограничения на скоростта

Коментар

...аз тогава ше си купя един валяк на изплащане... ай да видим ко ше стане...
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

по мнение от предната страница: дори по известното предаване господари на ефира, имаше специален репортаж точно за светофара който цитирах, на кракра и янко сакъзов, двете жълтини се засичаха та пушек се вдигаше. после го оправиха. и не е само този, още такива светофари има. Това ми се струва като дупка в закона - хем по-някакъв начин ти позволява да минеш на жълто, хем ти забранява. Трябва наистина да го махнат жълтото - зелено - > червено -> зелено.... после да видим кой накъде се изтегля и дали било на жълто. ако беше така, щях да си имам актченце за оная ситуация, 100%

Коментар

Аз затова ти казах да черпиш че не са ти написали. Дали ще имат един акт повече или по малко за тях е без значение. Те бонуси за написани актове нямат. Ти казваш, ще обжалвам. Ще обжалваш какво ? В новия закон необжалваемия минимум е 50 лв. А в същия този закон пише, че за неспазване на показанията на светофара ти се отнемат 10 точки и 50 лв. Какво ще обжалваш ме светни. Смилили са се и не са те резнали. Нали според всички работата на полицаите е да ни правят гадно. Еми ако ти бяха направили гадно щеше да усетиш. 10 точки. Мани ги парите. А дори и този новия член дето го вкараха, че не трябва да навлизаш в кръстовището ако ще възпрепиятстваш напречното движение след смяната на светофара (дори да си влезнал на зелено) пак са 10 точки. Така че колега, тия 50 лв от акт-а може да почерпиш на някоя среща по една биричка

Коментар

////Punto//// написа:
                А дори и този новия член дето го вкараха, че не трябва да навлизаш в кръстовището ако ще възпрепиятстваш напречното движение след смяната на светофара (дори да си влезнал на зелено) пак са 10 точки.
                Точно заради такива навлизания всеки божи ден стават НЕВЕРОЯТНИ задръствания. на ключови места.

Коментар

Мда. А аз като спра на зелено и не влизам в задръстващото се кръстовище, отзад се скъсват да свирят, да светкат и да крещят "Ай карай ма, овцо!"
                  Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Megadeth написа:
                    Мда. А аз като спра на зелено и не влизам в задръстващото се кръстовище, отзад се скъсват да свирят, да светкат и да крещят "Ай карай ма, овцо!"
                    Много точно казано! Разплака ме от смях!Мани ги, всекви нерваци има ... Но и движението в София в пиковите часове може да изнерви и "абсолютния непукист"!
                    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                    Среден разход на газ

Коментар

Working...
                    X