Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Писна ми от тъпи полицаи..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    1. червена светлина - означава "Преминаването е забранено". Водачите на пътни превозни средства не трябва да преминават "стоп-линията" или, ако няма такава, да преминават линията, на която е поставен светофарът. Когато светофарът е поставен в средата на кръстовището, водачите не трябва да навлизат в кръстовището или на пешеходната пътека;2. едновременно светещи червена и жълта светлина - означава "Преминаването е забранено". Този сигнал предупреждава водачите, че предстои подаване на сигнал със зелена светлина;3. зелена светлина - означава"Преминаването е разрешено". Но когато този сигнал е подаден на кръстовище, той не разрешава на водачите да навлизат в кръстовището, ако, след като навлязат, те не ще могат да го напуснат до следващата смяна на сигнала;4. жълта светлина - означава "Внимание, спри!". (В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОЗНАЧАВА "ПРЕДСТОИ СМЯНА"!!!) Това не се отнася само за онезиот водачите, които в момента на подаването на този сигнал, след като им е било разрешено преминаването, са толкова близо до светофара, че не могат да спрат, без да създадат опасност за движението. При подаване на този сигнал на кръстовище водачите, които навлизат или се намират в кръстовището, са длъжни да го освободят.
    професоре,добре че си ти,че аз закона никога не съм го чел
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз казвам на jenshen73, щото ми се стори че знанията му малко се разминават с действителността, както и сигурен съм на много колеги идеята им за жълто не е "спри", ами е "минавай по-бързо, че ще светне червено, и трябва да чакаш цял цикъл на светофара", особено ако модела на колата е еднакъв с вид спорт със стикове и топка, версии от 2 до 4

Коментар

ogi28b написа:
        Аз казвам на jenshen73, щото ми се стори че знанията му малко се разминават с действителността, както и сигурен съм на много колеги идеята им за жълто не е "спри", ами е "минавай по-бързо, че ще светне червено, и трябва да чакаш цял цикъл на светофара", особено ако модела на колата е еднакъв с вид спорт със стикове и топка, версии от 2 до 4
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

ogi28b написа:
          Абе това минавай по бързо,че ще светне червено в центъра и аз го практикувам вече,преди като светнеше жълто бяха едни спирачки работи докато един ден спрях на светофара на патриарха и раковска по този начин с типото и един селяндур с кадет ме разкриви целия,посука всичко
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Колега съчувствам ти. Катаджийте и аз не мога да ги понасям. Скоро при едно леко ПТП идват с патрулката и излизат с Бейк Ролса или там каквото хрупаха и си вървят бавно сякаш целия свят е техен и аз стоя и се ядосвам на наглоста им
            Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

ogi28b написа:
              Много са ми таман знанията да ти кажа. Онова беше урок за "прохождащи" шофери без много да се напрягам. Твоя - е перфектен и 100% верен. Еееех, ако всички можеха да четат, а и да изпълняват квото четат - нямаше да има нито задръствания нито катастрофи...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                ogi28b написа:
                Много са ми таман знанията да ти кажа. Онова беше урок за "прохождащи" шофери без много да се напрягам. Твоя - е перфектен и 100% верен. Еееех, ако всички можеха да четат, а и да изпълняват квото четат - нямаше да има нито задръствания нито катастрофи...
                Вие много праведни се изкарахте,ще ми кажете,че не правите нарушения и никога не сте правили? Не ми се вярва :P

Коментар

lllubo написа:
                  ей затова ме кефят светофарите в Букурещ - свети червено и в следващия момент директно зелено (няма комбинация от червено и жълто) - тогава си тръгнал или на червено или на зелено, няма го момента за тръгнал на жълто. Но от зелено си светва жълто и после червено както тука.
                  То и в Италия е така. Червено и направо зелено. И по американските филми съм забелязвал, че на места пак е така. Според мен е по-умно, но.....
                  Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                  Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Grisha написа:
                    Вие много праведни се изкарахте,ще ми кажете,че не правите нарушения и никога не сте правили? Не ми се вярва :P
                    Никога не съм правил нарушения Снощи се прибирам след мача, и гледам едни пичове се мъчат да запалат едно БМВ на газ, ама нещо не става. И понеже и аз имах проблемни с тва е сега наскоро, и викам "кво стаа, бе момци, нещо ако треа да бутнеме, да помогнеме?" и тоя единия вика "ами поне до бензиностанцията тука" а тя беше на 50 метра.и тамън да я забутаме, спират кукерите и се почва: лични карти, документи, талони.....а пича си натоварил 1 туба бензин в бмв-то, да си го носи дома, да си запали мотора, че имал мотор. и кукера вика "ти нямаш касова бележка за тоя бензин, значи горите и двамата". А на мене вече ми е така и ме пита "ти къде живееш, познаваш ли го тоя..." и си говори некви неща си дудне, аз и викам "абе ако може да ми дадеш личната карта и да си бегам че ми е студено, а па вие си се разправяйте", и куката направо умре от яд. и вика "нещо много се разбърза като дойдохме". а аз му казвам "ми нали и аз съм шофьор, имал съм проблеми и аз, и спрех да питам колегите ако имат нужда от помощ, вие дойдохте и ни изкарахте престъпници". а оня примигва, накрая ми даде личната карта, и вика "аре бегай"а оня с бмв-то - сичко му е на 6, документи, аптечки, талон, жилетка.. абе нема за кво да се хванат, та се хванаха за тубичката с бензин, която нямало касова бележка или фактура.

Коментар

ogi28b написа:
                      Grisha написа:
                      Никога не съм правил нарушения Снощи се прибирам след мача, и гледам едни пичове се мъчат да запалат едно БМВ на газ, ама нещо не става. И понеже и аз имах проблемни с тва е сега наскоро, и викам "кво стаа, бе момци, нещо ако треа да бутнеме, да помогнеме?" и тоя единия вика "ами поне до бензиностанцията тука" а тя беше на 50 метра.и тамън да я забутаме, спират кукерите и се почва: лични карти, документи, талони.....а пича си натоварил 1 туба бензин в бмв-то, да си го носи дома, да си запали мотора, че имал мотор. и кукера вика "ти нямаш касова бележка за тоя бензин, значи горите и двамата". А на мене вече ми е така и ме пита "ти къде живееш, познаваш ли го тоя..." и си говори некви неща си дудне, аз и викам "абе ако може да ми дадеш личната карта и да си бегам че ми е студено, а па вие си се разправяйте", и куката направо умре от яд. и вика "нещо много се разбърза като дойдохме". а аз му казвам "ми нали и аз съм шофьор, имал съм проблеми и аз, и спрех да питам колегите ако имат нужда от помощ, вие дойдохте и ни изкарахте престъпници". а оня примигва, накрая ми даде личната карта, и вика "аре бегай"а оня с бмв-то - сичко му е на 6, документи, аптечки, талон, жилетка.. абе нема за кво да се хванат, та се хванаха за тубичката с бензин, която нямало касова бележка или фактура.
                      тцтцтц голема работа са ей :D

Коментар

Grisha написа:
                        ////Punto//// написа:
                        Ако ми го снимаш това явление (ако правилно съм разбрал ситуацията де) едната секция да свети червено (примерно за ляв завой) а пък само другата секция (за направо и дясно) да се счупи на жълта мигаща, ще те черпя. Или се чупи целия светофар, или не се чупи. Как ще се счупи само една секция. Дори и да е така, предполагам, че тогава и на колите от другата страна е трябвало да се счупи на жълта мигаща. Нещо не ги връзвам нещата. Освен това се тръгва на зелено. Ако беше останал да видиш дали е светнало зелено нямаше да имаш акт. Аз тръгвам на зелено защото има всякакви джигити които се изтеглят на "късно жълто" и да не стане ситуацията.
                        Казах,че почна да премигва жълто,но нестандартно премигване,а нямаше как да видя светофара горе,защото бях под него :P Абе много професори има тука,пожелавам ти и на теб да ти се случи и на колегата jenshen73 да видим дали ще философствате по същия начин Беше 1 часа през нощта
                        Колега ,а да те попитам къде трябва да спреш,под светофара или на линията преди него?

Коментар

Interceptor написа:
                          Колега съчувствам ти. Катаджийте и аз не мога да ги понасям. Скоро при едно леко ПТП идват с патрулката и излизат с Бейк Ролса или там каквото хрупаха и си вървят бавно сякаш целия свят е техен и аз стоя и се ядосвам на наглоста им
                          Ти какво искаш,да тичат ли?

Коментар

sota написа:
                            Grisha написа:
                            ////Punto//// написа:
                            Ако ми го снимаш това явление (ако правилно съм разбрал ситуацията де) едната секция да свети червено (примерно за ляв завой) а пък само другата секция (за направо и дясно) да се счупи на жълта мигаща, ще те черпя. Или се чупи целия светофар, или не се чупи. Как ще се счупи само една секция. Дори и да е така, предполагам, че тогава и на колите от другата страна е трябвало да се счупи на жълта мигаща. Нещо не ги връзвам нещата. Освен това се тръгва на зелено. Ако беше останал да видиш дали е светнало зелено нямаше да имаш акт. Аз тръгвам на зелено защото има всякакви джигити които се изтеглят на "късно жълто" и да не стане ситуацията.
                            Казах,че почна да премигва жълто,но нестандартно премигване,а нямаше как да видя светофара горе,защото бях под него :P Абе много професори има тука,пожелавам ти и на теб да ти се случи и на колегата jenshen73 да видим дали ще философствате по същия начин Беше 1 часа през нощта
                            Колега ,а да те попитам къде трябва да спреш,под сфетофара или на линията преди него?
                            Ако се доредиш пред него е най добре

Коментар

ахехаха дам и ако имаш акъл и знаеш на тва кръстовище как са сфетофарите...като спре на другите ти кога да тръгнеш си екстра спестяваш 10 мин най-малко
                              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Grisha написа:
                                jenshen73 написа:
                                ogi28b написа:
                                На червено не минавам, на жълто не тръгвам, дори изчаквам 1-2сек на зелено с риск да почнат да ми свирят вместо да ме отнесе някой минал на жълто. Срещу знаци не влизам и не правя обратен там където е забранено. С превишена скорост карам много често (50км ми се струват пъплене) имам няколко фиша за скорост. Минах веднъж на основно зелено и червена секция - имам си акт от тогава. Имам и акт за говорене по телефона без Хендсфри и ще си купувам такова за колата... В общи линии никак не съм праведен, но гледам поне светофарите да спазвам... Много се дразня на дребни тарикати дето минават на червено и изпреварват без никаква видимост...
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X