ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писна ми от тъпи полицаи..
Collapse
X
-
Аз казвам на jenshen73, щото ми се стори че знанията му малко се разминават с действителността, както и сигурен съм на много колеги идеята им за жълто не е "спри", ами е "минавай по-бързо, че ще светне червено, и трябва да чакаш цял цикъл на светофара", особено ако модела на колата е еднакъв с вид спорт със стикове и топка, версии от 2 до 4
Коментар
-
ogi28b написа:Аз казвам на jenshen73, щото ми се стори че знанията му малко се разминават с действителността, както и сигурен съм на много колеги идеята им за жълто не е "спри", ами е "минавай по-бързо, че ще светне червено, и трябва да чакаш цял цикъл на светофара", особено ако модела на колата е еднакъв с вид спорт със стикове и топка, версии от 2 до 4== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
ogi28b написа:Аз казвам на jenshen73, щото ми се стори че знанията му малко се разминават с действителността, както и сигурен съм на много колеги идеята им за жълто не е "спри", ами е "минавай по-бързо, че ще светне червено, и трябва да чакаш цял цикъл на светофара", особено ако модела на колата е еднакъв с вид спорт със стикове и топка, версии от 2 до 4ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Колега съчувствам ти. Катаджийте и аз не мога да ги понасям. Скоро при едно леко ПТП идват с патрулката и излизат с Бейк Ролса или там каквото хрупаха и си вървят бавно сякаш целия свят е техен и аз стоя и се ядосвам на наглоста имFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
ogi28b написа:Аз казвам на jenshen73, щото ми се стори че знанията му малко се разминават с действителността, както и сигурен съм на много колеги идеята им за жълто не е "спри", ами е "минавай по-бързо, че ще светне червено, и трябва да чакаш цял цикъл на светофара", особено ако модела на колата е еднакъв с вид спорт със стикове и топка, версии от 2 до 4Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:ogi28b написа:Аз казвам на jenshen73, щото ми се стори че знанията му малко се разминават с действителността, както и сигурен съм на много колеги идеята им за жълто не е "спри", ами е "минавай по-бързо, че ще светне червено, и трябва да чакаш цял цикъл на светофара", особено ако модела на колата е еднакъв с вид спорт със стикове и топка, версии от 2 до 4ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
lllubo написа:ей затова ме кефят светофарите в Букурещ - свети червено и в следващия момент директно зелено (няма комбинация от червено и жълто) - тогава си тръгнал или на червено или на зелено, няма го момента за тръгнал на жълто. Но от зелено си светва жълто и после червено както тука.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Grisha написа:Вие много праведни се изкарахте,ще ми кажете,че не правите нарушения и никога не сте правили? Не ми се вярва :P
Коментар
-
ogi28b написа:Grisha написа:Вие много праведни се изкарахте,ще ми кажете,че не правите нарушения и никога не сте правили? Не ми се вярва :Pex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:////Punto//// написа:Ако ми го снимаш това явление (ако правилно съм разбрал ситуацията де) едната секция да свети червено (примерно за ляв завой) а пък само другата секция (за направо и дясно) да се счупи на жълта мигаща, ще те черпя. Или се чупи целия светофар, или не се чупи. Как ще се счупи само една секция. Дори и да е така, предполагам, че тогава и на колите от другата страна е трябвало да се счупи на жълта мигаща. Нещо не ги връзвам нещата. Освен това се тръгва на зелено. Ако беше останал да видиш дали е светнало зелено нямаше да имаш акт. Аз тръгвам на зелено защото има всякакви джигити които се изтеглят на "късно жълто" и да не стане ситуацията.
Коментар
-
sota написа:Grisha написа:////Punto//// написа:Ако ми го снимаш това явление (ако правилно съм разбрал ситуацията де) едната секция да свети червено (примерно за ляв завой) а пък само другата секция (за направо и дясно) да се счупи на жълта мигаща, ще те черпя. Или се чупи целия светофар, или не се чупи. Как ще се счупи само една секция. Дори и да е така, предполагам, че тогава и на колите от другата страна е трябвало да се счупи на жълта мигаща. Нещо не ги връзвам нещата. Освен това се тръгва на зелено. Ако беше останал да видиш дали е светнало зелено нямаше да имаш акт. Аз тръгвам на зелено защото има всякакви джигити които се изтеглят на "късно жълто" и да не стане ситуацията.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:jenshen73 написа:ogi28b написа:Аз казвам на jenshen73, щото ми се стори че знанията му малко се разминават с действителността, както и сигурен съм на много колеги идеята им за жълто не е "спри", ами е "минавай по-бързо, че ще светне червено, и трябва да чакаш цял цикъл на светофара", особено ако модела на колата е еднакъв с вид спорт със стикове и топка, версии от 2 до 4Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар