Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Писна ми от тъпи полицаи..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Писна ми от тъпи полицаи..

Вчера вечерта си карам по ломско към надлез надежда и на светофара преди надлеза чакам на светофара,а в ляво една патрулка чака,гледам си светофара и от дясната страна нещо се побърка почна да мига жълто и аз тръгнах,следователно патрулката зад мене и аз още преди това си отбих стана ми ясно,слизат ми трима киселяци и ми се мръщат нещо кво правиш бе сляп ли си,аз викам какво да съм сляп бе оправете си светофарите и те не ти мина на червено колега вади да пишем акт,колкото и да им говориш тъпи говеда не се разбират от дума,писаха ми акт,писах възражения,че от дясно светофара почна да премигва жълто и съм решил,че ще последва зелен сигнал,но надали да помогне нещо,аман от тия лайнари само гледат как да ти усложнят живота Познавам шефа на отдел криминална полиция под отдел на второ районно в нови искър,ходил е днеска там и тия се правят на интересни имал съм други наказания и трябва главния шеф да подпише за анулирането на акта,аман то тупани Дано до края на живота си да се блъскат за 400лв тия лайнари мръсни
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Аз пък днес как се нервирах - идвам си сутринта на работа и гледам улицата на офиса я затворили, заради някакъв голям камион или кран дето щял да идва на строежа в края на улицата.Питам аз куките, може ли да паркирам, защото тук работя и ще оставам цял ден?!А един ми вика "Не, не може, до сега ги разчиствахме другите коли с паяк".О’к, мисля си аз - "по-добре да не споря, само да се нервирам, а и най-добре да паркирам другаде, за да не ми ударят колата с тия строителни машини, дето ги чакат" Паркирам след около 30мин. търсене на място и през две пресечки от офиса, и на идване пеша, какво да видя - куките пуснали някакъв хубавец и даже му помагат да паркира, да не си удари колата в блока Наближих и им подвикнах: "Абеее, нали не можеше да се паркира тука, нали разчиствахте колите с паяк??? Ше ви е*а у п*тките нещастни!!!"И си влезнах във входа... Изобщо не ги изчаках да ми отговорят! Може даже и да не са ме разбрали, какво казвам, защото бяха на десетина метра от мен После от прозореца ги видях, че тия даже не са катаджии, а някакви военни полицаи и се нервирах още толкова, че съм ги послушал - трябваше да си паркирам

Коментар

Kuku написа:
      После от прозореца ги видях, че тия даже не са катаджии, а някакви военни полицаи и се нервирах още толкова, че съм ги послушал - трябваше да си паркирам
      Та да ти кажа хватката с военна полиция. Първата ти работа е да вземеш името на човека с който говориш. Ако не се представи още по-лошо за него. След това пишеш едно оплакване на сайта им и до 1-2 седмици има реакция. Поне при мен се получи така. След 2-3 скандала в резултат на оплакването и последвалата среща с някъкав голям районен шапкар и юриста на района не съм имал повече случки с наглярите от тая служба.
      Brava 1.6 ELX

Коментар

Re: Писна ми от тъпи полицаи..

Grisha написа:
        Познавам шефа на отдел криминална полиция под отдел на второ районно в нови искър,ходил е днеска там и тия се правят на интересни имал съм други наказания и трябва главния шеф да подпише за анулирането на акта,аман то тупани Дано до края на живота си да се блъскат за 400лв тия лайнари мръсни
        Приятелю, недей така да развяваш наляво надясно кого познаваш, защото така правиш лоша услуга на човека...Щом познаваш някого накарай го тихомълком да ти оправи акта, а не цял форум да разбере На човека не би му било приятно ако го прочете това, прав ли съм

Коментар

Re: Писна ми от тъпи полицаи..

Uneek написа:
          Grisha написа:
          Познавам шефа на отдел криминална полиция под отдел на второ районно в нови искър,ходил е днеска там и тия се правят на интересни имал съм други наказания и трябва главния шеф да подпише за анулирането на акта,аман то тупани Дано до края на живота си да се блъскат за 400лв тия лайнари мръсни
          Приятелю, недей така да развяваш наляво надясно кого познаваш, защото така правиш лоша услуга на човека...Щом познаваш някого накарай го тихомълком да ти оправи акта, а не цял форум да разбере На човека не би му било приятно ако го прочете това, прав ли съм
          Бате ти не бери грижа аз какво говоря,на човека му е през....
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Колега честито! Отново честито ама по друг повод този път То и аз преди 2 месеца отлетях за същото тръгва тоя до мен, викам станало зелено, той се закова замалко да го насмета, викам си угасна ли кво ли му стана и продължих и айдееееееее..............куки насреща!!! Та вчеря бях за акт към 8:15-8:30 бях с номер 151 и съм седял до към 11 и нещо да плащам. Беше направо уникално толкова много народ и повечето за глупости. И само 4 гишета. КАТ нямам думи.
            Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
            Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Alex_kk написа:
              Колега честито! Отново честито ама по друг повод този път То и аз преди 2 месеца отлетях за същото тръгва тоя до мен, викам станало зелено, той се закова замалко да го насмета, викам си угасна ли кво ли му стана и продължих и айдееееееее..............куки насреща!!! Та вчеря бях за акт към 8:15-8:30 бях с номер 151 и съм седял до към 11 и нещо да плащам. Беше направо уникално толкова много народ и повечето за глупости. И само 4 гишета. КАТ нямам думи.
              Ама аз не съм се заблудил,а светофара се побърка,почна да мига нещо жълто зелено и аз реших,че трябва да тръгна,а в акта пише при изправно светофарно тяло или нещо от сорта съм тръгнал на червено,убавци бе панда патрул

Коментар

Според закона за движение по пътищата се тръгва на зелено и спира на червено. Жълтото е само сигнал "Внимание, предстои смяна на светлинния сигнал"... Според мен - сам си виновен.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                  Според закона за движение по пътищата се тръгва на зелено и спира на червено. Жълтото е само сигнал "Внимание, предстои смяна на светлинния сигнал"... Според мен - сам си виновен.
                  A ако жълтото мига, кво да прави- да чака зелено ли?
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Ако ми го снимаш това явление (ако правилно съм разбрал ситуацията де) едната секция да свети червено (примерно за ляв завой) а пък само другата секция (за направо и дясно) да се счупи на жълта мигаща, ще те черпя. Или се чупи целия светофар, или не се чупи. Как ще се счупи само една секция. Дори и да е така, предполагам, че тогава и на колите от другата страна е трябвало да се счупи на жълта мигаща. Нещо не ги връзвам нещата. Освен това се тръгва на зелено. Ако беше останал да видиш дали е светнало зелено нямаше да имаш акт. Аз тръгвам на зелено защото има всякакви джигити които се изтеглят на "късно жълто" и да не стане ситуацията.

Коментар

westdogg написа:
                      jenshen73 написа:
                      A ако жълтото мига, кво да прави- да чака зелено ли?
                      Бъзикаш ли се? Светофарите мигат ЖЪЛТО само вечер след 22часа или когато са повредени. Тогава има един знак - квадратен такъв, беличък със жълт кант, а също и един дето няма как да се сбърка - 8 страни има той и в поечето случаи на него пише STOP ... Ако се случи да ти мига жълтия светофар и си от страната на СТОП знака - спираш (задължително) оглеждаш се, ако НИКОЙ Не идва и/или не се задава - преминаваш в посоката в която си тръгнал и е разрешена за движение. Айде обясних като на прохождащ - дай 5лв за урока... Ако си от страната на другия знак "Път с предимство пред всички останали пътища" (Важи до следващото кръстовище ако не е дублиран след него) моят съвет е да не преминеш с бясна скорост, а да намалиш и да се огледаш, защото нали знаеш - Джигити и Безсмъртни по улиците - бол... може някой да реши, че му се е размигал СТОП-а...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Според мен куките са се чудили за какво да се заядат.В Европа полицаят ти е най-добрият приятел ,но ние сме в България ,където куките спазват стриктно служебните си като тормозят обикновенните хора.По тъпо от това да си полицай може да е само едно-военен полицай

Коментар

1. червена светлина - означава "Преминаването е забранено". Водачите на пътни превозни средства не трябва да преминават "стоп-линията" или, ако няма такава, да преминават линията, на която е поставен светофарът. Когато светофарът е поставен в средата на кръстовището, водачите не трябва да навлизат в кръстовището или на пешеходната пътека;2. едновременно светещи червена и жълта светлина - означава "Преминаването е забранено". Този сигнал предупреждава водачите, че предстои подаване на сигнал със зелена светлина;3. зелена светлина - означава"Преминаването е разрешено". Но когато този сигнал е подаден на кръстовище, той не разрешава на водачите да навлизат в кръстовището, ако, след като навлязат, те не ще могат да го напуснат до следващата смяна на сигнала;4. жълта светлина - означава "Внимание, спри!". (В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОЗНАЧАВА "ПРЕДСТОИ СМЯНА"!!!) Това не се отнася само за онезиот водачите, които в момента на подаването на този сигнал, след като им е било разрешено преминаването, са толкова близо до светофара, че не могат да спрат, без да създадат опасност за движението. При подаване на този сигнал на кръстовище водачите, които навлизат или се намират в кръстовището, са длъжни да го освободят.

Коментар

////Punto//// написа:
                            Ако ми го снимаш това явление (ако правилно съм разбрал ситуацията де) едната секция да свети червено (примерно за ляв завой) а пък само другата секция (за направо и дясно) да се счупи на жълта мигаща, ще те черпя. Или се чупи целия светофар, или не се чупи. Как ще се счупи само една секция. Дори и да е така, предполагам, че тогава и на колите от другата страна е трябвало да се счупи на жълта мигаща. Нещо не ги връзвам нещата. Освен това се тръгва на зелено. Ако беше останал да видиш дали е светнало зелено нямаше да имаш акт. Аз тръгвам на зелено защото има всякакви джигити които се изтеглят на "късно жълто" и да не стане ситуацията.
                            Казах,че почна да премигва жълто,но нестандартно премигване,а нямаше как да видя светофара горе,защото бях под него :P Абе много професори има тука,пожелавам ти и на теб да ти се случи и на колегата jenshen73 да видим дали ще философствате по същия начин Беше 1 часа през нощта

Коментар

ей затова ме кефят светофарите в Букурещ - свети червено и в следващия момент директно зелено (няма комбинация от червено и жълто) - тогава си тръгнал или на червено или на зелено, няма го момента за тръгнал на жълто. Но от зелено си светва жълто и после червено както тука.
                              Audi 1.8S златен талон

Коментар

Working...
                              X