Браво, Емо. Страхотна е. Много безаварийни км. Да си смениш подписа и най-важното - да я полееш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привет на всички, как да не се похвали човек
Collapse
X
-
Аз малко закъснях с честитките, но нямах нет 2-3 дни (бях на село и на разни срещи на луди глави в Бургас ).1. Предавам се, повече няма да оставям Емо на 10 км назад2. Има вече традиция, който от Варна си купи нова кола, да идва на гости в Ямбол 3. Всичко останало, което трябва да се направи (поливане и др. подобни неща) - виж т.2.
Коментар
-
Относно точка 2 нямай ядове, само да сложим газта , че тез спортни коли, не си поплюватСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Айде вече официално ЧЕСТИТО!!!Много върви таз Алфа бе!!! Емо така изхвърча от авто къщата, че аз докато тръгна се беше изгубил в тъмницата.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Айде официално мерсим, Навъртяхме 20-30 км. безцелно шляене из града, малко аз, малко жена ми. Първите ми впечатления са че сме си взели супер красива и мощна кола. Като излизахме от къщата, ми се стори че някой се приближава и като я настъпах, почти до 5000 оборота на 2-ра, имах чувството че сме в куршум, много стабилна и стегната кола, а как ускорява.......без коментар. Гледах в огледалото но не видях колегата с когото отидохме да вземем Алфичката (тука е момента да изчеткам колегата Иее и Жена му....по-хубаво, стегнато и запазено типо не съм карал, че и виждал :D ). Колата стои паркирана пред нас и вече съм спокоен.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явор Митев
ЧЕСТИТОООО...!!!...ся гледайте как няма да се вясне три дни. Може и вече да са на Пирин... P.S....а, ми аз дорде напиша мнението и вие се върнахте бре....
Коментар
-
phoenix написа:(тука е момента да изчеткам колегата Иее и Жена му....по-хубаво, стегнато и запазено типо не съм карал, че и виждал :D ).Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар