Всичко започна т.е. беше преди около месец и половина.Както си пиша по кюто версия 6 изведнъж то угасна.Всички опити с преинсталване на упоменатата версия не дадоха резултат ,а именно ,че инсталацията си минава перфектно прави шорткът на деска.При опит за включване на програмата следва едно замисляне за момент без никакво стартиране на същата.Опитах със ICQ 5.1 няма проблеми инсталира се ъпдейтна се и си работи и до ден днешен.Днес реших отново ,че искам да си инсталирам версия 6 е няма такова чудо проблема си е същия.При опит да деинсталирам същата ми се появява съобщението по долу на снимката.По принцип знам кой е най-лесния начин да го оправя ,а именно да си преинсталирам компа не ,че ми е проблем ама не може така да се опъва и да няма решение на проблема.Какво толкова се е закучило в тази версия 6 именно за моя комп ,че да няма оправия?Благодаря предварително за съветите и отговорите и ако ще ме съветвате да преинсталирам машината по добре не пишете в темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ICQ 6
Collapse
X
-
Влез в "програм файлс" и я разкарай напълно...От 3 години съм с "к’ю ай пи" , и нямам никакви грижи. Не мога да разбера какво намирате в това тъпо айсикю...?!Жената на авера ми имаше подобен проблем..., и след 10 000 опита да мехнем проблема - накрая пак имаше проблем...Така , че съветът ми е да зарежеш айсикю-то...вече сме в 21-ви век колегаТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
Пробвай с някоя локализирана версия, примерно руската..не е лоша.Със СП2 ли си? Ако не си, това ще е първото което ти трябва, експлорера ти също трябва да е 7. Иначе..проблеми.Махни го от програм файлс, и от регистрите, с някоя програма, примерно reg supreme pro.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Пробвай с някоя локализирана версия, примерно руската..не е лоша.Със СП2 ли си? Ако не си, това ще е първото което ти трябва, експлорера ти също трябва да е 7. Иначе..проблеми.Махни го от програм файлс, и от регистрите, с някоя програма, примерно reg supreme pro.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
nikki_sixx написа:Влез в "програм файлс" и я разкарай напълно...От 3 години съм с "к’ю ай пи" , и нямам никакви грижи. Не мога да разбера какво намирате в това тъпо айсикю...?!Жената на авера ми имаше подобен проблем..., и след 10 000 опита да мехнем проблема - накрая пак имаше проблем...Така , че съветът ми е да зарежеш айсикю-то...вече сме в 21-ви век колегаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Ако става въпрос за QIP той си ми е на компа и не си и помислям да го махам дори.Перфектен е.Дразни ме това ,че ми се опъва тази 6 версия на кюто.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар