"Paparac", първо честита световна награда за творчество, гледах цялата церемония и умрях от кеф...Ал Пачино е един от най-великите актьори...., второ - нали си спомняш каква помия стана навремето, безмисленна, тъпа и глупава. Дето се вика, тамън "страстите христови" замлъкнаха, нека не ги разпалваме пак. Определено смятам, че ще се съгласиш с мен. Аз самият съм преживял развод, който в последствие показа, че нещата за двете страни могат да тръгнат добре. Всеки си хваща пътя и това е...... А относно въпроса, определено смятам, че изказванията в тази тема са безмисленни, по скоро смятам, че трябва да се пусне анкета и след края и, да се мисли какво-що.....иначе пак започват изказвания, хвърчат стрели, напрежението колкото и да е слабо, все пак го има, което както казах, е безмисленно. За това предлагам наистина да се заключи тази тема и колегата "Tornado" да пуска анкетката..."Мир Вам" и поздрави на всички.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискусия за създаване на ФИАТ клуб.За или против?
Collapse
X
-
Явор Митев
-
deadairplane
-
Аз отскоро съм член на форума, но винаги когато имам време чета всичко което съм пропуснал, и трябва да ви кажа че ако го няма този форум , колите ни щяха да са..... другия форум за който говорите - влизал съм но ми се видя доста "празен" и "беден" откъм информация, иначе не съм запознат с възникналите дразги и противоречия, и с това кой на кого и за какво се сърди и т.н., но мисля че е добре да си има официално регистриран клуб "ФИАТ - България" със съответните членски вноски, клубни карти, преференциални цени в магазини за части, и други такива неща, които са нещо съвсем нормално за клубове в другите държави, не само автомобилни, всякакви клубове. Най-важно е никой да няма лична полза за това че примерно е счетоводител на клуба, или че е председател или нещо такова, или ползата да е толкова малка, колкото да не може да се каже "тоя краде" или еди кво си. Ако се създаде такъв клуб, с удоволствие ще стана член!
Коментар
-
ogi28b написа:Аз отскоро съм член на форума, но винаги когато имам време чета всичко което съм пропуснал, и трябва да ви кажа че ако го няма този форум , колите ни щяха да са..... другия форум за който говорите - влизал съм но ми се видя доста "празен" и "беден" откъм информация, иначе не съм запознат с възникналите дразги и противоречия, и с това кой на кого и за какво се сърди и т.н., но мисля че е добре да си има официално регистриран клуб "ФИАТ - България" със съответните членски вноски, клубни карти, преференциални цени в магазини за части, и други такива неща, които са нещо съвсем нормално за клубове в другите държави, не само автомобилни, всякакви клубове. Най-важно е никой да няма лична полза за това че примерно е счетоводител на клуба, или че е председател или нещо такова, или ползата да е толкова малка, колкото да не може да се каже "тоя краде" или еди кво си. Ако се създаде такъв клуб, с удоволствие ще стана член!Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар