Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за създаване на ФИАТ клуб.За или против?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Paparac", първо честита световна награда за творчество, гледах цялата церемония и умрях от кеф...Ал Пачино е един от най-великите актьори...., второ - нали си спомняш каква помия стана навремето, безмисленна, тъпа и глупава. Дето се вика, тамън "страстите христови" замлъкнаха, нека не ги разпалваме пак. Определено смятам, че ще се съгласиш с мен. Аз самият съм преживял развод, който в последствие показа, че нещата за двете страни могат да тръгнат добре. Всеки си хваща пътя и това е...... А относно въпроса, определено смятам, че изказванията в тази тема са безмисленни, по скоро смятам, че трябва да се пусне анкета и след края и, да се мисли какво-що.....иначе пак започват изказвания, хвърчат стрели, напрежението колкото и да е слабо, все пак го има, което както казах, е безмисленно. За това предлагам наистина да се заключи тази тема и колегата "Tornado" да пуска анкетката..."Мир Вам" и поздрави на всички.....

Коментар

Коментар

Аз отскоро съм член на форума, но винаги когато имам време чета всичко което съм пропуснал, и трябва да ви кажа че ако го няма този форум , колите ни щяха да са..... другия форум за който говорите - влизал съм но ми се видя доста "празен" и "беден" откъм информация, иначе не съм запознат с възникналите дразги и противоречия, и с това кой на кого и за какво се сърди и т.н., но мисля че е добре да си има официално регистриран клуб "ФИАТ - България" със съответните членски вноски, клубни карти, преференциални цени в магазини за части, и други такива неща, които са нещо съвсем нормално за клубове в другите държави, не само автомобилни, всякакви клубове. Най-важно е никой да няма лична полза за това че примерно е счетоводител на клуба, или че е председател или нещо такова, или ползата да е толкова малка, колкото да не може да се каже "тоя краде" или еди кво си. Ако се създаде такъв клуб, с удоволствие ще стана член!

Коментар

ogi28b написа:
          Аз отскоро съм член на форума, но винаги когато имам време чета всичко което съм пропуснал, и трябва да ви кажа че ако го няма този форум , колите ни щяха да са..... другия форум за който говорите - влизал съм но ми се видя доста "празен" и "беден" откъм информация, иначе не съм запознат с възникналите дразги и противоречия, и с това кой на кого и за какво се сърди и т.н., но мисля че е добре да си има официално регистриран клуб "ФИАТ - България" със съответните членски вноски, клубни карти, преференциални цени в магазини за части, и други такива неща, които са нещо съвсем нормално за клубове в другите държави, не само автомобилни, всякакви клубове. Най-важно е никой да няма лична полза за това че примерно е счетоводител на клуба, или че е председател или нещо такова, или ползата да е толкова малка, колкото да не може да се каже "тоя краде" или еди кво си. Ако се създаде такъв клуб, с удоволствие ще стана член!
          И аз съм от новобранците във форума,но напълно съм съгласен с казаното от колегата
          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Понеже не проумявам, какво трябва да се случи, за да пуснете анкета, от която да стане ясно да има или да няма регистриран клуб ФИАТ - аз ще пусна

Коментар

Ние със старите фиатчета нямаме излишни пари ))) Ако беше форум на Мазереати всичко щеше да е ясно, ама...Не се напъвайте излишно! Жените после ще питат "Къде са парите за памперси?!" ....мишоци...
              Ако нямаш да си платиш - въобще не поръчвай! П.П. Спирам рязко. Слизам бързо.

Коментар

Коментар

Аз само да вметна, че като е заключена анкетата, не може да се гласува ...Коригирано, анкетата е отключенаМодераторски екип на fiat-bg.orgТенкю

Коментар

Коментар

Working...
                    X