Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за създаване на ФИАТ клуб.За или против?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Iwan написа:
    Управата на клуба може и да е в София но това не означава, че не може да има и клубове по другите градове :D /справка политическите партии /
    Ми като гледам колко сме активните форумджии от Ямбол, местния клуб ще има 4-5 члена. А нали все пак членския внос ще се събира централно? Бе не е толкова просто.Другия вариант е да има два вида членство с два размера на членския внос - "пълно" и "ограничено" да речем. Едните ще се ползват от всички облаги, а другите само да имат право на глас, без да ползват облаги или нещо такова - разбирате ми мисълта, надявам се.Иначе да повторя - ЗА клуб съм и ЗА членски внос.

Коментар

Който и да питате ще каже че иска да има клуб. Дори и аз ...Първо 2 форума, после 2 клуба ... гледм че колегите сега си организират "национална" среща от 5 човека ... ставаме смешни вече.Единствения начин да има Фиат клуб е този неработещия да се закрие и да се направи нов но не на са семейни начала.

Коментар

Твърдо за клуба и задължително членски внос, иначе въобще няма да има клуб.

Коментар

Immortal написа:
          Iwan написа:
          Управата на клуба може и да е в София но това не означава, че не може да има и клубове по другите градове :D /справка политическите партии /
          Ми като гледам колко сме активните форумджии от Ямбол, местния клуб ще има 4-5 члена. А нали все пак членския внос ще се събира централно? Бе не е толкова просто.Другия вариант е да има два вида членство - "пълно" и "ограничено" да речем. Едните ще се ползват от всички облаги, а другите само да имат право на глас, без да ползват облаги или нещо такова - разбирате ми мисълта, надявам се.Иначе да повторя - ЗА клуб съм и ЗА членски внос.
          Имортал, в Алфа Ромео също има много членове, които не са от София, ама като казвам много, имам предвид над 1/3, пък до сега проблем не е имало, защото в устава всичко е отразено и организацията е на лице Вярно, Управителния Съвет (УС) е в София, но аз не знам, някой член да е изгубил или да е бил ощететен, дискриминиран и т.н. от този факт Пак ви казвам, пътеката вече е отъпкана, Вие само трябва да решите, че искате да вървите по нея и АЗ ви гарантирам, че няма да има проблем

Коментар

ilkor написа:
            Който и да питате ще каже че иска да има клуб. Дори и аз ...Първо 2 форума, после 2 клуба ... гледм че колегите сега си организират "национална" среща от 5 човека ... ставаме смешни вече.Единствения начин да има Фиат клуб е този неработещия да се закрие и да се направи нов но не на са семейни начала.
            Видно е ,че тук вървим с едни гърди напред и се замислям дали създаването на действащ клуб с членски внос,преференции и какво ли още няма да породи прииждане/ако мога така да се изразя/ на много фенове на марката които не са в момента тук
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Идеята е добра, аз също съм ЗА клуб и ЗА членски внос.Според мен трябва да се помисли върху идеята да има във всеки град организация, това е.
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ilkor написа:
                ... гледм че колегите сега си организират "национална" среща от 5 човека ... ставаме смешни вече....
                Ето така се всява напрежение, колега! По този начин насаждаш и пренебрежение към всички, извън ТОЗИ форум. Кой когато, където и каквото иска да си организира. Дали са 5 или 500, няма значение. Като администратор, точно ти трябва да проявиш толерантност. Личните взаимоотношения да си останат лични. Ваша работа. Позволявам си да ти предложа, всички мнения в тази тема, които коментират отново това пусто разделение да се премахнат. Включително и моето. Както спомена някой, нещата пак се изродиха в неправилна посока. Ти си на ход.P.S. Аз също съм твърдо за създаване на национален клуб, макар че едва ли ще съм от най-желаните членове в него
                Fiat Marea 1.8i 16V
                Fiat Tipo 1.4i 8V
                Fiat Punto 1.6i 8V
                www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
                  ilkor написа:
                  ... гледм че колегите сега си организират "национална" среща от 5 човека ... ставаме смешни вече....
                  Ето така се всява напрежение, колега! По този начин насаждаш и пренебрежение към всички, извън ТОЗИ форум. Кой когато, където и каквото иска да си организира. Дали са 5 или 500, няма значение. Като администратор, точно ти трябва да проявиш толерантност. Личните взаимоотношения да си останат лични. Ваша работа. Позволявам си да ти предложа, всички мнения в тази тема, които коментират отново това пусто разделение да се премахнат. Включително и моето. Както спомена някой, нещата пак се изродиха в неправилна посока. Ти си на ход.P.S. Аз също съм твърдо за създаване на национален клуб, макар че едва ли ще съм от най-желаните членове в него
                  Колега, разделянето нито е зависело от мен нито пък е било желано.А това което цитираш е именно пример как не трябва да се процедира. Радвам се че си го забелязал и ти. Да поясня - като имаш намерение да организираш национална среща ами имай тогава смелостта да поканиш всчки които желаят. Ние кво в друга страна ли живееем ... Подразни ме името - национална ... не че ще дойда ... 6-ти Има едно детско предаване - кой е по по най ... добре го играем Мнението ми е лично и не ангажира никой друг. Ако го бях направил в друго качество щеше да е оранжево.Все пак това е свободен форум и всеки може да си каже мнението стига да не нарушава правилата.Съществуването на въпросната тема го доказва...

Коментар

Благодаря за отговора.
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V
                    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Колеги, защо ми се струва, че от тая тема ще си останат само приказките Дайте да действаме, да направим анкета с фиксиран срок и възоснова на резултатите да се реши - ще има ли изобщо или няма да има регистриран клуб.След това ще се пусне друга анкета, да има ли членския внос и съответно, ако се приеме, пак с анкета ще се определи размера му и т.н., и т.н....Ще го правим ли или няма да го правим?!

Коментар

Аз съм ЗА.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ilkor написа:
                          Който и да питате ще каже че иска да има клуб. Дори и аз ...Първо 2 форума, после 2 клуба ... гледм че колегите сега си организират "национална" среща от 5 човека ... ставаме смешни вече.
                          Илко, дали ще са пет или 25 не можеш да кажеш така с лека ръка, по същия начин твърдеше, че в София срещи НИКОГА няма да можем да направим. А нещо не е така, нали? На последната, на която аз присъствах, бяха 15 души, при това имай предвид, че форумът при нас реално започна да трупа сериозен ръст от около два месеца, прекрасно знаеш защо. От тогава тръгнаха и срещите. А, че няма да са пет човека, лично мога да те успокоя. Към колегата Tornado, гледам, че съвсем отскоро си модератор, но вече успешно правиш опити да всяваш излишни интриги и насаждане на отрицателно отношение между двата форума. Който, където и когато иска има право да влиза, все едно аз утре да почна да скачам срещу хората в нашия форум защо влизат тук. Всеки има право на избор, живеем в свободна страна и ти нямаш никакво право да нареждаш, мрънкаш или изискваш нещо от потребителите, което не го пише в правилата на нито един форум. Нали Фюрерът беше друг човек? В подобен начин на поведение от твоя страна има голяма доза некоректност, която нито един потребител не заслужава.

Коментар

Нека не изместваме темата.Това със сбирката го дадох само като пример.Няколко човека правят "национална" сбирка сега, както няколко човека преди време са направили и "национален" Клуб Фиат България.И нека не коментираме модераторски действия - това е в разрез с правилата на форума ...Това беше последният ми пост в тази тема ...

Коментар

Клуб трабва да има, членски внос също. Броя на форумите може и сто да стане, въпроса е кой ще ги чете. Аз направих избора си като сравних броя посещения на двата и броя на постовете. Мен също ме дразни "down time"-а на форума, но ако има организация зад начинанието с определн бюджет и цел може да се променят много неща и да се направят много нови.
                              Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
                              http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Тъй като пак стана дума за двата фиат форума, ще се включа и аз. Та аз посещавам и двата форума. Регистриран съм и редовно посещавам още много автмобилни и спортни форуми. Влизам в тези форуми, в които ми е приятно и интересно и мога да науча нещо или да потърся помощ или консултация, а това кой е админ на съответния форум по никакъв начин не ме засяга. Личните вражди между хора от двата форума не ме интересуват. Никой не може да ми държи сметка в кой форум влизам, и в кой не и с кои хора се срещам. Възприемам двата фиат форума като нещо съвсем отделно, защото в момента наистина е така.А конкретно по темата за създаване на клуб - нямам идея, лично за себе си не виждам голям смисъл от подобно начинание, аз не бих плащал членски внос. Нито пък бих влизал в който и да било форум, ако е платен. Влизам тук, защото ми е приятно и полезно, а надявам се и аз да съм бил полезен понякога, но не взимам нещата много насериозно.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X