deadairplane, ако е възможно може и да се учреди под формата на кооперация. За нея са нужни най - малко 7 дееспособни физически лица, които не е задължително да извършват стопанска дейност. Може да се извършва социална, културна или друга дейност. С променлив капитал и променлив брой членове :D - тъкмо като за нас Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Основен принцип при това дружество е задоволяването на определени потребности на неговите членовене, а не икономически резултат (печалба). Всеки член има един глас, независимо от дяловата вноска. Кооперацията е юридическо лице, което е освободено от редица данъци, подпомага се и се насърчава от държавата. А името лесно ще се измисли - Клуб Фиат БГ, Автомобилен Клуб Фиат, Клуб Фиат РБ или др.Айде и юристите да си кажат думата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискусия за създаване на ФИАТ клуб.За или против?
Collapse
X
-
nikki_sixx написа:60 лв годишно...прави по 5 лв. на месец... т.е. може да се включа , но честно - не разбирам идеята! Форумът събира всички хора...а с този клуб ще има разделение! Мисълта ми е , че (членувал съм и в мото клуб) ще се започне отначало с кахърите по колите...и от там недоверието на почечето хора. В смисъл , че...аз дадох 60 лв членски , а сега колата ми понеже е счупена - не мога да отида с тях...еди си къде. Не знам дали ме разбирате , но смятам , че когато няма замесени пари , нещата са по ясни и истински.Има и поговорка: "чисти сметки - добри приятели" , а аз ще я перефразирам "няма сметки - има приятели"...всичко в което имат участие кинтите , разваля добрите намерения!Иначе успех - ще се включа най-вероятно , ако се създаде нещо такова.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Принципно съм ЗА. Бях член и на предния клуб.Смущава ме следното:Ако направим клуб, с членски внос и т.н., повечето от мероприятията на клуба, отстъпките в различни магазини и сервизи ще са съсредоточени в София. При условие, че плащаме еднакъв членски внос, не е ли малко дискриминативно спрямо хората от далечните краища, които сме на 300 и повече километра от София?Едва ли ще хукна всеки път да давам 60 лв за газ за клубно събрание, или пък за да ползвам 10% отстъпка да речем в някой магазин. А и ми трябва един цял ден за да дойда до София и да се върна.Вярно че hit-ko в Ямбол също ни прави отстъпки, но това е частен случай. Ами колегите от Хасково да речем?
Коментар
-
Аз също съм член на учреждението "Клуб Фиат България", но какво стана с него ? И аз не знам ... Не може ли някой да говори с въпросния човек и да оправи нещата ? Сигурен съм, че ще може да се измисли нещо... Но нищо не може да се измисли докато има такава вражда между двата форума ! И в двата форума само инати се събрали на върховните постове и никой не отстъпва за нищо ... ама айде да не почваме старата тема (и админите да не се обиждат ако обичат ) ... Просто "Клуб Фиат България" е единственото име, което може да се използва, друго наименование вече няма да е истински клуб, за това според мен трябва да се замислите как може да се стигне до това име.
Коментар
-
kiler_4o написа:Аз също съм член на учреждението "Клуб Фиат България", но какво стана с него ? И аз не знам ... Не може ли някой да говори с въпросния човек и да оправи нещата ? Сигурен съм, че ще може да се измисли нещо... Но нищо не може да се измисли докато има такава вражда между двата форума ! И в двата форума само инати се събрали на върховните постове и никой не отстъпва за нищо ... ама айде да не почваме старата тема (и админите да не се обиждат ако обичат ) ... Просто "Клуб Фиат България" е единственото име, което може да се използва, друго наименование вече няма да е истински клуб, за това според мен трябва да се замислите как може да се стигне до това име.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
kiler_4o написа:... Просто "Клуб Фиат България" е единственото име, което може да се използва, друго наименование вече няма да е истински клуб...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Tornado написа:kiler_4o написа:Аз също съм член на учреждението "Клуб Фиат България", но какво стана с него ? И аз не знам ... Не може ли някой да говори с въпросния човек и да оправи нещата ? Сигурен съм, че ще може да се измисли нещо... Но нищо не може да се измисли докато има такава вражда между двата форума ! И в двата форума само инати се събрали на върховните постове и никой не отстъпва за нищо ... ама айде да не почваме старата тема (и админите да не се обиждат ако обичат ) ... Просто "Клуб Фиат България" е единственото име, което може да се използва, друго наименование вече няма да е истински клуб, за това според мен трябва да се замислите как може да се стигне до това име.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Не исках да кажа това, но според мен дори начина по който ми отговори доказва, че нещата са както преди, всички са враждебно настроени един към друг (между двата форума имам предвид) ... Както и да е де, ще се радвам да се измисли нещо по въпроса, ако може да се говори с притежателя на "името" "Клуб Фиат България" и да се постигне някакъв консенсус ... не че не бих членувал и при друго име, ама друго си звучи
Коментар
-
аз съм ЗА такъв клуб без значение дали ще е старото му име или ще сложим ново и ЗА членски внос! и да ме викнете за ПРЕДСЕДАТЕЛ като стане !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
deadairplane
-
kiler_4o написа:Не исках да кажа това, но според мен дори начина по който ми отговори доказва, че нещата са както преди, всички са враждебно настроени един към друг (между двата форума имам предвид) ... Както и да е де, ще се радвам да се измисли нещо по въпроса, ако може да се говори с притежателя на "името" "Клуб Фиат България" и да се постигне някакъв консенсус ... не че не бих членувал и при друго име, ама друго си звучи
Коментар
-
Аз, в качеството си на касиер, счетоводител и прочие в "Клуб Алфа Ромео България", смятам, че имам нужния опит и мога да отговоря на всичките ви въпроси относно учредяването, регистрацията, дейността и напредъка на "Клуб ФИАТ България" (или както ще се казва клуба) Пътеката вече е отъпкана и Вие само трябва да решите, дали искате да минете по нея
Коментар
-
sasco
Реклама
Collapse
Коментар