Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за създаване на ФИАТ клуб.За или против?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дискусия за създаване на ФИАТ клуб.За или против?

Ето ви линк към една тема от Алфа форума прочетете само последната страница и моля коментирайте какво трябва да предприемем ние в такъв случай.http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...=asc&start=120 Дали не е удачно да се създаде нещо като Клуб Фиат България.Ще мислим за нещо като клуб с клубни карти,преференции,членски внос.Като разглеждам другите форуми и там се мъчат по тези въпроси някой дори са постигнали нещо и имат напредък.Започваме да буксуваме на едно място ,че си помагаме един на друг да ама...... хайде дискутирайте.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

За да се създаде нещо подобно (принципно съм "за") е необходимо поне един официален представител на марката да инвестира някакви средства. На юнашко доверие и лична инициатива е много трудно да се създаде, а още повече да се утвърди подобен клуб. Другия вариант е да се направи нещо като членски внос, с който да се финансират различни мероприятия. Тук, обаче ще започнат проблеми със счетоводство, съмнения в корупция, разхищение на средства (не, че ще са много ) и т.н.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
      За да се създаде нещо подобно (принципно съм "за") е необходимо поне един официален представител на марката да инвестира някакви средства. На юнашко доверие и лична инициатива е много трудно да се създаде, а още повече да се утвърди подобен клуб. Другия вариант е да се направи нещо като членски внос, с който да се финансират различни мероприятия. Тук, обаче ще започнат проблеми със счетоводство, съмнения в корупция, разхищение на средства (не, че ще са много ) и т.н.
      Естествено, че трябва да се плаща членски внос. Клуб, който се издържа от спонсорство ми звучи доста нелепо.Интересно, аз досега никога не съм искал отчет за кво са изхарчени моите 60 лева членски внос. Хич не ме интересува всъщност.
      Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Коментар

pinko написа:
          ...Интересно, аз досега никога не съм искал отчет за кво са изхарчени моите 60 лева членски внос. Хич не ме интересува всъщност.
          А би трябвало, освен ако не си намираш парите на улицата.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
              ... Аз съм за това да има клуб. Аз съм за това да има членски внос. ...
              Аз също. Може би наистина е време да се направи нещо по-сериозно. Мисля, че може да се съберем достатъчно колеги, които сме готови да отделим определена сума, месечно за осъществяване и развитие на идеята. Юридически как стоят нещата, нямам представа. Затова нали има прависти, те да казват
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

За ! Само да се каже кога да се плаща и евентуално да има отсрочка че все изкача нещо..та да не сме обременени с една дата....
                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Коментар

За жалост "Клуб Фиат България" съществува ...И е за жалост, понеже не функционира от самото си създаване.Тук има колеги които са били участници - нека те да споделят, но ми се струва че темата бързо ще загрубее

Коментар

ilkor написа:
                      За жалост "Клуб Фиат България" съществува ...И е за жалост, понеже не функционира от самото си създаване.Тук има колеги които са били участници - нека те да споделят, но ми се струва че темата бързо ще загрубее
                      И още по-за жалост е собственост на една световно неизвестна личност, която за сметка на това е известна във форум средите. И най - жлакото е,че наименованието "Клуб Фиат България" е негова собственост Така, че мислете други имена.Моето скромно мнение е, че създаването на такъв клуб пак ще доведе до препирни във форума.
                      Настоящата - Ford Focus ST
                      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                      Франкенщайн - R.I.P.
                      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Ако наистина коментарите в тази тема се развиват в тази насока предлагам темата рано рано да се затрие от форума.Явно всичко опира все до един и същи проблем и изход от въртележката няма да има.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Коментар

60 лв годишно...прави по 5 лв. на месец... т.е. може да се включа , но честно - не разбирам идеята! Форумът събира всички хора...а с този клуб ще има разделение! Мисълта ми е , че (членувал съм и в мото клуб) ще се започне отначало с кахърите по колите...и от там недоверието на почечето хора. В смисъл , че...аз дадох 60 лв членски , а сега колата ми понеже е счупена - не мога да отида с тях...еди си къде. Не знам дали ме разбирате , но смятам , че когато няма замесени пари , нещата са по ясни и истински.Има и поговорка: "чисти сметки - добри приятели" , а аз ще я перефразирам "няма сметки - има приятели"...всичко в което имат участие кинтите , разваля добрите намерения!Иначе успех - ще се включа най-вероятно , ако се създаде нещо такова.
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Коментар

Working...
                              X