Ето ви линк към една тема от Алфа форума прочетете само последната страница и моля коментирайте какво трябва да предприемем ние в такъв случай.http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...=asc&start=120 Дали не е удачно да се създаде нещо като Клуб Фиат България.Ще мислим за нещо като клуб с клубни карти,преференции,членски внос.Като разглеждам другите форуми и там се мъчат по тези въпроси някой дори са постигнали нещо и имат напредък.Започваме да буксуваме на едно място ,че си помагаме един на друг да ама...... хайде дискутирайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискусия за създаване на ФИАТ клуб.За или против?
Collapse
X
-
За да се създаде нещо подобно (принципно съм "за") е необходимо поне един официален представител на марката да инвестира някакви средства. На юнашко доверие и лична инициатива е много трудно да се създаде, а още повече да се утвърди подобен клуб. Другия вариант е да се направи нещо като членски внос, с който да се финансират различни мероприятия. Тук, обаче ще започнат проблеми със счетоводство, съмнения в корупция, разхищение на средства (не, че ще са много ) и т.н.
-
Rokambol написа:За да се създаде нещо подобно (принципно съм "за") е необходимо поне един официален представител на марката да инвестира някакви средства. На юнашко доверие и лична инициатива е много трудно да се създаде, а още повече да се утвърди подобен клуб. Другия вариант е да се направи нещо като членски внос, с който да се финансират различни мероприятия. Тук, обаче ще започнат проблеми със счетоводство, съмнения в корупция, разхищение на средства (не, че ще са много ) и т.н.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane написа:... Аз съм за това да има клуб. Аз съм за това да има членски внос. ...
Коментар
-
deadairplane
-
ilkor написа:За жалост "Клуб Фиат България" съществува ...И е за жалост, понеже не функционира от самото си създаване.Тук има колеги които са били участници - нека те да споделят, но ми се струва че темата бързо ще загрубееНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Ако наистина коментарите в тази тема се развиват в тази насока предлагам темата рано рано да се затрие от форума.Явно всичко опира все до един и същи проблем и изход от въртележката няма да има.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
deadairplane
-
60 лв годишно...прави по 5 лв. на месец... т.е. може да се включа , но честно - не разбирам идеята! Форумът събира всички хора...а с този клуб ще има разделение! Мисълта ми е , че (членувал съм и в мото клуб) ще се започне отначало с кахърите по колите...и от там недоверието на почечето хора. В смисъл , че...аз дадох 60 лв членски , а сега колата ми понеже е счупена - не мога да отида с тях...еди си къде. Не знам дали ме разбирате , но смятам , че когато няма замесени пари , нещата са по ясни и истински.Има и поговорка: "чисти сметки - добри приятели" , а аз ще я перефразирам "няма сметки - има приятели"...всичко в което имат участие кинтите , разваля добрите намерения!Иначе успех - ще се включа най-вероятно , ако се създаде нещо такова.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар