Колеги, след дълго търсене си намерих бленуваната играчка за Стилото, но за съжаление чак в Холандия. Продава я един пич (от някакво холандско село), което затруднява както транспорта на играчката до София, така и превода на (35+11)EUR по неговата сметка. Транспорта го уредих криво-ляво (11EUR), ама за превода....ми искат 20EUR+още някакви такси. Е, тъпо ми е да дам още 50% върху цената. Ако имате някакви идеи коя банка дава най-изгодни условия за валутни преводи в чужбина, моля светнете ме, че да я приключвам тая грандиозна сделка най-накрая и да видим дали ще тръгне тунинга! Предварително благодаря на отзовалите се!P.S. С Western Union не става, защото не превеждат парите по сметка, а трябва да се ходи в най-близкия клон (който му е ужасно далече от селото ).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутен превод-как/къде е най-евтино?
Collapse
X
-
Re: Валутен превод-как/къде е най-евтино?
Stoyan_68 написа:.........ама за превода....ми искат 20EUR+още някакви такси. Е, тъпо ми е да дам още 50% .......Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Най-лесно е да си откриеш една разплащателна сметка в евро в някоя банка. И от нея да направиш превод. Аз лично направих точно това (няма да споменавам името на банката за да не й правя реклама), когато си плащах чаркалаците от еBay. Превода ми коства 2-3 лева (нещо от тоя сорт беше).Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Колеги, благодаря на всички за предложенията и мненията!@Sandeto не си заслужава да усложнявам нещата с пликове и т.н.@dannybo Играчката е оригиналния cruise control stick за стило. Преди га го нямеря там установих, че в нета има само две коли, които се продават на части в България, но и двете са без.Илко и моето инфо за UBB е такова и след като проверя и FIB ще реша откъде. Между другото има огромни разлики в таксите на банките които проверих до сега. Питах пича за peypal, ама той даде заето.@Korun много добра идея! Обаче да откривам сметка заради един превод от 46EUR...сигурно таксите по откриването и задължителния минимум, който трябва да поддържам в сметката изравняват нещата. Виждам, че пътуваш вече "по света" :D иначе щях да те помоля да използвам твоята сметка, ако е жива де :D Още веднъж благодаря на всички!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Ами минимума е 20 евра, за да ти я открият. Ама после можеш да ги прехвърлиш всичките. Аз имам и в евро и в долари, ама и в двете не остана абсолютно нищо ( тази с еврото я открих само и единствено за превода ). А иначе за превода по принцип нямаше да има проблем, ако не заминавах днес на рейс...Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Ако не ти е късно във Вторник ми се обади (ще съм на работа тогава) ако ти се разкарва до Интерпред аз като работещ в банка мога да превеждам без такси. Сл. тел ми е 9702455, като го вдигна значи съм дошъл на работаAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Ако не ти е късно във Вторник ми се обади (ще съм на работа тогава) ако ти се разкарва до Интерпред аз като работещ в банка мога да превеждам без такси. Сл. тел ми е 9702455, като го вдигна значи съм дошъл на работа
Коментар
-
zgabrovski написа:Ако не ти е късно във Вторник ми се обади (ще съм на работа тогава) ако ти се разкарва до Интерпред аз като работещ в банка мога да превеждам без такси. Сл. тел ми е 9702455, като го вдигна значи съм дошъл на работаFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар