dimmX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жените са по-добри шофьори от мъжете
Collapse
X
-
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Lane Staley написа:Имам една колежка на 21 г. - по-добър шофьор е от 99% от мъжете които познавам. Не знае какво има в двигателя, но си владее колата и кара наистина много добре.
Коментар
-
пак от един женски форум...останах втрещен относно мнението на една мома за колите...цитирам "По темата хора разни идеали разни. Нова или втора ръка зависи какво търсиш нещо което да те вози барем 5 год. и да не правиш ремонти, само караш, пълниш и на 30 000 км. сменяш масло, или нещо което да превисваш по сервизи и да те решат. Другото не лоцеприатно за кола на втора ръка, особено купена в БГ, е че не се знае откъде е внесена, кой я е стопанисвал преди теб и как. Масата коли 2-ра ръка тук са от италиа, в повецето случаи вандалски стопанисвани, без сервизни документи."Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Че какво те изненадва толкова?Това че едно малко може да се кара 30к километра съм го чувал и от мъже.Още повече, че такива втрещяващи цифри можеш съвсем официално написани и върху някои опаковки.Не че аз бих карал едно масло толкова, ама това друг въпрос.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
мен ме блъснаха зареди една кифла която вместо да включи на 3 включи на 1 и трябваше да спирам много бързо да ама отзад един със едно BMW 740 стария модел, младо момче се загледал във едни момичета ето пак жена замесена и направо спря във мен скороста беше около 50-60 той ме удря и ас удрям нея но много леко та слиза тази кифла и ми вика ас не можах да го отнеса ама ти го отнесе добре че жената беше със мен и пистолета го нямаше та мисалта ми е ЖЕНАТА Е КАТО ЗВЕЗДАТА ТИ Я ВИЖДАШ АМА ТЯ ТЕБЕ НЕ
Коментар
-
eliie написа:Аиде момчета стига сте се заяждали Стига с тези предрасъдаци към жените! Не всички мъже са добри шофьори и има много добри жени шофьори! А и е много неприятно да те подценяват само заради пола!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:eliie написа:Аиде момчета стига сте се заяждали Стига с тези предрасъдаци към жените! Не всички мъже са добри шофьори и има много добри жени шофьори! А и е много неприятно да те подценяват само заради пола!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
eliie написа:Аиде момчета стига сте се заяждали Стига с тези предрасъдаци към жените! Не всички мъже са добри шофьори и има много добри жени шофьори! А и е много неприятно да те подценяват само заради пола!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Yavor написа:eliie написа:Аиде момчета стига сте се заяждали Стига с тези предрасъдаци към жените! Не всички мъже са добри шофьори и има много добри жени шофьори! А и е много неприятно да те подценяват само заради пола!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар