Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените са по-добри шофьори от мъжете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dimmX написа:
    Esper написа:
    Mindzu написа:
    Esper написа:
    Peace! :D
    Задухал е вятъра на промяната - значи в една седмица какво ми се случи:- Колежа ми даде предимство.- Пуснах друга без такова и тя вдигна ръка.Така че май трябва да си попреразгледам позицията по въпроса
    Наистина има колежки на пътя които знаят защо са зад волана, аз се радвам на такива!Скоро на едно кръстовище в Павликени една многооооо хубава мацка с некъв бус с софийска регистрация(не видях каква марка, защото се вторачих в нея) ме чакаше за да мина, дам обаче тя беше с предимство!Махнах и с ръка да минава и когато се изравни с мен се усмихна мило и смигна с леко с едното оченце ми да ви кажа честно забравих да тръгна Така че има и добри и лоши шофери и мъже и жени!
    Абе и моята не беше за изхвърляне - и тя и колата Беше в един нов и лъскав Мерцедес...Както и да е, не е това темата.Става въпрос че такова чудо не бях виждал, а сега в рамките на 2 седмици...Сигурно "моите" за чели тая тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Lane Staley написа:
      Имам една колежка на 21 г. - по-добър шофьор е от 99% от мъжете които познавам. Не знае какво има в двигателя, но си владее колата и кара наистина много добре.
      Аз съм втората такава И не защото в действителност нищо незнам,а защото ми е кеф да се правя на глупава и да гледам сейра на останалите които се опитват да ме направят на по - глупава от колкото съм .Освен това имам си прекалено много работа за да отделя време да разуча какво има в колата ми , за тая работа си има механици ... не обичам и не искам да знам всичко защото немога да нося отговорността за толкова много неща.А смятам ,че карам много добре ... и карам по 10 000 до 12 000 км на 2 месеца .... доволна съм от себе си да си призная честно.
      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Ето:
        Прикачени файлове
        Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'

Коментар

Жените са добри шофьорки, докато не си счупят някой нокът или без да искат отворят стъклото и вятъра ги разроши- и тогава почва едно Уууууух, едно гледане в огледалцето на сенника, едно взиране в маникюра...мани- мани. :D
          Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

пак от един женски форум...останах втрещен относно мнението на една мома за колите...цитирам "По темата хора разни идеали разни. Нова или втора ръка зависи какво търсиш нещо което да те вози барем 5 год. и да не правиш ремонти, само караш, пълниш и на 30 000 км. сменяш масло, или нещо което да превисваш по сервизи и да те решат. Другото не лоцеприатно за кола на втора ръка, особено купена в БГ, е че не се знае откъде е внесена, кой я е стопанисвал преди теб и как. Масата коли 2-ра ръка тук са от италиа, в повецето случаи вандалски стопанисвани, без сервизни документи."
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Че какво те изненадва толкова?Това че едно малко може да се кара 30к километра съм го чувал и от мъже.Още повече, че такива втрещяващи цифри можеш съвсем официално написани и върху някои опаковки.Не че аз бих карал едно масло толкова, ама това друг въпрос.
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

мен ме блъснаха зареди една кифла която вместо да включи на 3 включи на 1 и трябваше да спирам много бързо да ама отзад един със едно BMW 740 стария модел, младо момче се загледал във едни момичета ето пак жена замесена и направо спря във мен скороста беше около 50-60 той ме удря и ас удрям нея но много леко та слиза тази кифла и ми вика ас не можах да го отнеса ама ти го отнесе добре че жената беше със мен и пистолета го нямаше та мисалта ми е ЖЕНАТА Е КАТО ЗВЕЗДАТА ТИ Я ВИЖДАШ АМА ТЯ ТЕБЕ НЕ

Коментар

Аиде момчета стига сте се заяждали Стига с тези предрасъдаци към жените! Не всички мъже са добри шофьори и има много добри жени шофьори! А и е много неприятно да те подценяват само заради пола!
                  http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
                    Аиде момчета стига сте се заяждали Стига с тези предрасъдаци към жените! Не всички мъже са добри шофьори и има много добри жени шофьори! А и е много неприятно да те подценяват само заради пола!
                    Така, така...Аз от жена ми съм много доволен - много добре кара, само дето малко се притеснява като има по-сложна ситуация.Ама сега съм и вдигнал книжката на трупчета в тоя сняг - не е за неопитни
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                      eliie написа:
                      Така, така...Аз от жена ми съм много доволен - много добре кара, само дето малко се притеснява като има по-сложна ситуация.Ама сега съм и вдигнал книжката на трупчета в тоя сняг - не е за неопитни
                      Аз и мъже съм виждал да се спичат! Тая година на Созопол бяхме с на един приятел колата, там и от двете страни на пътя коли и ние чакаме, влиза камион за боклук и на средата на кръстовището чакаме.Като се почна отзад свирки псувни само погледнах как му треперят краката и се изпоти, и вика"малей ужас"викам му спокойно бе човек който иска да те заобиколи!Скъсах се от смях когато един ме напсува мен и аз раздадох поздрави на бургазлията!Беше забавно и мъжете не са много стока
                      now. BMW E39 523i '98 170hp
                      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

eliie написа:
                        Защо приемаш нещата толкова лично бе миличка?Кой , къде казва , че теб са те видяли да караш нескопосано?Аз даже намирам страшно много еротика в...хубава жена зад волана. Веднъж даже видях неква супер натокана мацка да кара трабант...- напрао подлудях от кеф - честно!
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Yavor написа:
                          eliie написа:
                          Еее, ако некара няма никога да стане опитна! Даваи и книжката и ключовете от фиата и да сяда да кара
                          http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
                            Даваи и книжката и ключовете от фиата и да сяда да кара
                            Па после ше го опеем в "Общи приказки", нема проблеми. Амин!

Коментар

wwweb написа:
                              eliie написа:
                              Даваи и книжката и ключовете от фиата и да сяда да кара
                              Па после ше го опеем в "Общи приказки", нема проблеми. Амин!
                              ...в единия от вариантите...ще бъдем поканени за свидетели при развод! я най-добре да даваме да карат
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Пресен пример http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=22422

Коментар

Working...
                                X