Мисля че до някъде колежката е права, в несъгласието си да бъдем крайни в това твърдение. И ако трябва да постъпваме джентълментски, аз лично бих могъл да кажа, че съвсем сериозно, без да робувам на крайни изказвания и предразсъдъци, когато шофирам, дори и когато съм пешеходец...и видя автомобил с жена зад волана, ...как да кажа, така деликатно - обострям вниманието си на 100%, изключително съсредоточен съм в маневрата/крачката, която ще направя и това внимание и ангажираност от моя страна е по-силно и осторожно, от вниманието ми, когато летя със 190 на магистралата.....и всичко това е подсъзнателно.И тъй както повечето ми екстренни ситуации зад волана са предизвикани от жени, така пък с ръка на сърцето трябва да си призная, че една колежка от форума ме е возила със 190 км/ч и се чувствах толкова спокойно, че блеях през прозореца през цялото време...И да не забравяме все пак Мишел Фернан, и двете уникално красиви девойки, които карат в НАС-КАР сериите...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жените са по-добри шофьори от мъжете
Collapse
X
-
Явор Митев
-
maiska написа:...
Коментар
-
blagun написа:Аз само ще припомня: "Жена шофьор и негър скиор НЯМА".......Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
maiska
Scorpion_BV написа:...... :D
Коментар
-
Не съм пристрастен изобщо, обичам жена си, уважавам я, както и всички жени достойни за уважение, но ... наистина жените НЕ СА ДОБРИ ШОФЬОРИ!!! На мъжа е заложено да бъде "ловец", да обикаля, да се ориентира, има вроден усет... Жените в други неща са по-добри, например в отглеждането на дете, в домакинстване, канцеларска работа и т.н...И отделно сега се сещам да спомена, че всяка сутрин към 8:30 на обръщалото на трамвай 20 до метростанция опълченска, срещу сградата на Лукойл има една кака с едно Браво, която 18000 часа паркира и става СВАТБА в делничен ден... Клаксони, клаксони .... и сума ти народ закъснява за работа заради нейно величество - кралицата на шофьорите... както и 95% от жените шофьори, чакащи (както някой спомена по-горе) колата пред нея да мине 20 метра и тогава бааавно да тръгне и ... хоп - светнало червенооооо.... айде още една минутка да почакаме и още една и т.н.... на всеки светофар...А и както стана въпрос по-горе, нормално е ако се прави статистическо проучване да има по-голям процент ПТП-та, причинени от мъже, тъй като мъжете шофьори са много повече на брой, спрямо жените шофьори...Моето уважение към всички дами, но ... шофьорлъка не им се отдава така както на един мъж...
Коментар
-
Scorpion_BV написа:maiska написа:...
Коментар
-
maiska написа:Scorpion_BV написа:...... :D
Коментар
-
Явор Митев
Scorpion_BV написа:Се едно сега аз да зема и да стана коафьор?!
Коментар
-
Scorpion_BV написа:maiska написа:Scorpion_BV написа:...... :D
Коментар
-
eliie написа:Scorpion_BV написа:maiska написа:Scorpion_BV написа:...... :D
Коментар
-
maiska
Scorpion_BV написа:Точно това имах предвид. Че ние се вълнуваме от едни неща а вие от други. За нас карането е продължение на детството така да се каже, с това се занимаваме цял живот, все нещо караме. А вие цял живот се занимавате с гримиране и т.н. И изведнъж навлизате в нещо което до сега не ви е дремело за него. Се едно сега аз да зема и да стана коафьор?!
Коментар
-
А някой засегна темата за жените в автомобилните спортове. Ако се разровите ще видите, че тези момичета са с бащи състезатели и целия си живот са го изкарали по пистите. Понеже тези бащи не са имали синове, от малки са ползвали дъщерите си като синове :D и тези момичета са станали добри шофьори. Но ако пак се разровите и видите техни интервюта и т.н., ще разберете, че хич не са женствени :D.
Коментар
-
maiska написа:Scorpion_BV написа:Точно това имах предвид. Че ние се вълнуваме от едни неща а вие от други. За нас карането е продължение на детството така да се каже, с това се занимаваме цял живот, все нещо караме. А вие цял живот се занимавате с гримиране и т.н. И изведнъж навлизате в нещо което до сега не ви е дремело за него. Се едно сега аз да зема и да стана коафьор?!
Коментар
-
maiska
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар