Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените са по-добри шофьори от мъжете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да си призная съм срещал страхотни шофьори жени но съм срещал и такива http://vbox7.com/play:439fc460

Коментар

Три бързи примера: едно време, преди 17 години, още като карахме курсовете от училище, си чакам на една спирка. Минава с учебната кола моя съученичка. Вижда ме на спирката, подава се наполовина през джама, маха ми с две ръце и: "А-у-у, здравей!". Една приятелка ме вози. Приближаваме кръстовище и от другата улица се задава тролейбус. Вдига ръцете от волана и: "А, тролей!". Преди два месеца, на рождения ми ден, се готвим за празнична вечеря. Обажда ми се един колега, че се хвърлил в една нива близо до едно село в околността. Бях близнал само от дъното на една чаша водка, щото водка не обичам, колкото да се чукнем. Викам на една приятелка да я взема с моята кола, тя да кара и да идем да измъкнем човека от нивата. Тя като седна, едвам-едвам с 60 километра в час, а уж бързаме да помогнем, че се наложи на връщане да взема нещата, разбирай волана, в свои ръце, че да свършим все пак услуга на колегата.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Mindzu написа:
        О колега слез и се огледай малко. Аз съм на 22 и с моя голяяяям стаж като шофьорка - 3г., предимство са ми давали само жени, наблягам на само. А колкото до махването с ръка, забелязвам, че вече доста хора взеха да се осещат за този жест, даже и бакшишите. Колкото до самата тема, вярно си е, че жените са по-отговорни и за това не се правят на Шумахер по пътищата.
        Не си мисли че го казвам с някакво злорадство или че съм склонен да се вживявам като велик ас зад волана.Не знам защо се получава така, че пишат винаги изключенията, обаче ще се радвам да не съм прав.Ама ако може някак да ми се случи нещо което да ме разколебае с факти...Преди 18 години не съм седнал зад волана с нагласата че "тая работа не е за жени", вЕрвай ми Peace! :D
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
          Peace! :D

Коментар

GTipo написа:
            Идваш ли на срещите зад Била? :D По въпроса с жените шофьорки....зависи от характера. Ако една жена е плаха и неуверена се отразява и на шофирането и. Жени, бъдете по-буйни и невъздържани, призив от мен :DШофирането с високи токчета е забранено от закона, но на закона му се харесва
            Досега не съм идвала. Те кога са?А за токчетата едва ли катаджиити си носят лениики за да ни мерят токчетата
            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

blagun написа:
              maiska написа:
              А колегата blagun - ако се престраши и е готов публично да се откаже от думите си - ще го повозя малко в София във ВСЕКИдневните задръствания
              Готово... :D Престраших се, само да си взема каската и протекторите, и се моля да имаш air bage и за пътниците... После ще ми разрешиш ли и аз да те повозя от Панчарево до Боровец (в завойчетата) ...... П.С. колежке не се пали толкова, всичко е в кръга на шегата..
              Е това е приказка взимай си каската и каквото друго искаш, няма проблем... За air bags не се притеснявай - имам даже 4 (без мойте) А за возенето до Боровец нямаш проблем ако дадеш на връщане да карам купето

Коментар

Жените са по-внимателни!И стриктни,не само зад волана,а по принцип! :P

Коментар

Я и аз да допълня темата с три клипчета:http://www.youtube.com/watch?v=xhWiuLA--NAhttp://www.youtube.com/watch?v=GCIfoiCQ4EYhttp://videos.streetfire.net/category/GIRLS!/0/735E2B55-8F8D-4CAB-8588-A9E8890838AA.htm
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

http://vbox7.com/play:896c655ehttp:/.../play:4dc993bd
                    Fiat Punto 1.7TD

Коментар

eliie написа:
                      Досега не съм идвала. Те кога са?
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=11294
                      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Mindzu написа:
                        Esper написа:
                        Задухал е вятъра на промяната - значи в една седмица какво ми се случи:- Колежа ми даде предимство.- Пуснах друга без такова и тя вдигна ръка.Така че май трябва да си попреразгледам позицията по въпроса
                        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
                          Mindzu написа:
                          Esper написа:
                          Задухал е вятъра на промяната - значи в една седмица какво ми се случи:- Колежа ми даде предимство.- Пуснах друга без такова и тя вдигна ръка.Така че май трябва да си попреразгледам позицията по въпроса
                          Наистина има колежки на пътя които знаят защо са зад волана, аз се радвам на такива!Скоро на едно кръстовище в Павликени една многооооо хубава мацка с некъв бус с софийска регистрация(не видях каква марка, защото се вторачих в нея) ме чакаше за да мина, дам обаче тя беше с предимство!Махнах и с ръка да минава и когато се изравни с мен се усмихна мило и смигна с леко с едното оченце ми да ви кажа честно забравих да тръгна Така че има и добри и лоши шофери и мъже и жени!
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

И на мен оня ден една мацка ми даде предимство, така че, колеги, трябва да преразгледаме отношението си към жените-шофьори, но темата все пак беше дали жените са по-добри шофьори от мъжете, а не кой колко е любезен в даден момент.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

В мнооого редки случаи има и жени, които карат добре. Познавам и такива.Но - моят опит - винаги познавам кога една кола я кара жена! Ама винаги! Досега никога не съм сбъркал - като видя как колата седи на пътя и се движи, казвам си - това е жена - и никога до сега не съм сгрешил.Защо ли?!?

Коментар

Преди малко една ’убавица щеше да ми влезе на задната седалка със Сеатчето си ... и то на заден... Седя си аз в паркираната си количка, навън бръзка яко дъжд, слушам си тихо джаз и чакам един човек... и из Идин път нещо така удря колата отзад, че аз гушвам волана... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ...а тя милата дава назад, че не си оставила отпред място да излезе ... на всичко отгоре след като излязох с ругатни да видя има ли поражения, а то за щастие нямаше, мацката избяга с мръсна газ като една изключително внимателна и отговорна шоферка... The end.
                                M-Benz E 250 TD 150hp
                                M-Benz 200d 75 hp
                                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                                X