Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да ми е срещал колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да ми е срещал колата

Водача на автомобила ми в България ми предаде ,че като кара във В.Търново и няколко пъти към Казанлък през прохода Шипка получава поздрави/присветване/със фаровете от други подобни като Браво, Брава, Мареа и всички останали от Фиат групата.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Опиши предната си кола.Може такива като мен дето са по отскоро във форума да са я виждали но да не знаят че е твоя.

Коментар

Аз със сигурнот не съм я засичал, но може да го въведем това като практика. Срещаш някой колега с Fiat и му теглиш един бърз поздрав
      Fiat Punto 1.7TD
      Mazda 626 2.0
      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

lubobg написа:
        Опиши предната си кола.Може такива като мен дето са по отскоро във форума да са я виждали но да не знаят че е твоя.
        Какво имаш в предвид като пишеш оиши предната си кола.Ако искаш да я разгледаш има я в гаража който можеш да разгледаш като кликнеш върху линка най отдолу на аватара ми.

Коментар

колата ти да е ходила скоро в свищов , щото ако е аз съм я виждал на 100% направи ми голямо впечатление и я загледах, в интерес на истината се чудих далик не е на някой от форума
          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Не е до Плевен тича миналата седмица.

Коментар

Да не я следиш през сателитите

Коментар

Working...
              X