Честито и от мен. Мога единствено да пожелая на новия модератор криво да седи, право да съди. И да модерира умерено А на излезлите в отдих да благодаря.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Успех Tornado в новото начинание! Дано да ти се налага по-малко да модерираш.Пожелавам ти да не ти секва никой ентусиазма с грижа за форума, така както се случи на мен и rustson.Виждам напоследък изненадващи промени в модераторството и администраторството и липса на хора, които съм смятал за незаменими и хора, които бяха причина няколко стойностни модератора да се оттеглят без нужда.Надявам се за напред този форум да се развива в положителна посока вече!
Какъв ти е проблема на тебе още се чудя - да знаеш... Аман от глупостите ти Добри!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Спокойствие да има бе хора...нали това е целта.doofiat, не спирай да пишеш, аз лично ще се радвам да те виждам тук!Браво на Торнадо, справя се отлично!
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Nino - Почетен член wwweb - Почетен член Това ми звучи като: "Доктор хонориус кауза" в Университета "ФИАТ"! :D Мисля, че напълно са го заслужили!!!Честито и от мен на Tornado! Лека-полека и тук завладяваме властта!
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
Коментар