То такива анкети май и друг път е имало, ама както и да е. На 35 и 1/2 съм.Не съм съгласен с твърдението, че над 30 хората са уравновесени и спокойни. За дълъг стаж зад волана и опитност - да, (имам 17 години "законен" стаж зад волана, с категория С и над 400 хил. км)...обаче, иначе като темперамент и акъл съм като 20 годишен голфаджия (стана въпрос в една друга тема ).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На колко години сте?
Collapse
X
-
Immortal написа:То такива анкети май и друг път е имало, ама както и да е. На 35 и 1/2 съм.Не съм съгласен с твърдението, че над 30 хората са уравновесени и спокойни. За дълъг стаж зад волана и опитност - да, (имам 17 години "законен" стаж зад волана, с категория С и над 400 хил. км)...обаче, иначе като темперамент и акъл съм като 20 годишен голфаджия (стана въпрос в една друга тема ).Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
bogidar написа:Просто хората над 30 се предполага, че трябва да са хора с опит и стаж зад волана, т.е. уравновесените, сериозните(в общия случай де).
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:..........На 35 и 1/2 съм.....
Коментар
-
23 и от мен. момчета не искам да обидя никой, но ми стана интересно и се зачетох че имаме колеги на по 15,16,17 което не е никак лошо, но интересното ми е, че имат коли в подписите. ще чакаме да изкарате книжки и да се включвате към насFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар