Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На колко години сте?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То такива анкети май и друг път е имало, ама както и да е. На 35 и 1/2 съм.Не съм съгласен с твърдението, че над 30 хората са уравновесени и спокойни. За дълъг стаж зад волана и опитност - да, (имам 17 години "законен" стаж зад волана, с категория С и над 400 хил. км)...обаче, иначе като темперамент и акъл съм като 20 годишен голфаджия (стана въпрос в една друга тема ).

Коментар

Immortal написа:
      То такива анкети май и друг път е имало, ама както и да е. На 35 и 1/2 съм.Не съм съгласен с твърдението, че над 30 хората са уравновесени и спокойни. За дълъг стаж зад волана и опитност - да, (имам 17 години "законен" стаж зад волана, с категория С и над 400 хил. км)...обаче, иначе като темперамент и акъл съм като 20 годишен голфаджия (стана въпрос в една друга тема ).
      То тази тема е като продължение на другата. Или по-точно другата ме придизвика да пусна тази.
      Fiat Punto 1.7TD

Коментар

bogidar написа:
        Просто хората над 30 се предполага, че трябва да са хора с опит и стаж зад волана, т.е. уравновесените, сериозните(в общия случай де).
        Този отговор не ми харесва - особено като чета темата на анкетата! Представи си, че аз направя отговорите така:- до 30 - 30-35- 35-40- 40-50 и т.н.Дали ще им хареса на тези които са под 30? Предложение за нови отговори: под 15 ? 15 - 20 20 - 25 25 - 30 30 - 35 35 - 40 40 - 50 50 - 60 над 60
        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
        Среден разход на газ

Коментар

Не съм много съгласен. При образуването на групите изходих от идеята да не се почувства някой СТАР и да земе да се комплексира И като завърша както ти казваш 60+ - изглежда като, че ли това е края
          Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Immortal написа:
            ..........На 35 и 1/2 съм.....
            .... ...направо ми скри шапката Деяне...как 35 бе, имаш вид на току-що загубил девственоста си деветокласник...стига бееее, как младееш.....Сори за -а...

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
              16 след 30 дена може би най-младият :P
              Грешка.Моя милост-15.

Коментар

coolboby написа:
                И аз 17, ама kiler40 как така управляваш кола...я по-подробно обясни ако искаш може и на ЛС
                Верно я разнясни. Курсовете не се ли запозват 3месеца преди 18?

Коментар

Аз гласувах за 25-30, защото през януари ще навърша 26г. и тогава няма да мога да гласувам пак П.П.Килърчо кара с книжка В1

Коментар

Не съм запознат с категориите, но с B1 какво ти е позволено да караш, май не е позволено да се кара автомобил?

Коментар

позволено е - ако автомобила е до 600 кг (май толкова беше).Ама той кiler40 ви хвърля по върбите - аз мисля че вече направи 18 - или бъркам?Нали затова смени чинкуечентото с Пунто?

Коментар

20 броя за героя
                        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Аз съм на 20
                          http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Аз пък съм на 23
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Зарцов, копираш колега Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 . 19 от мен...на акъл все още на 15
                              Fiat Punto 1.7TD
                              Mazda 626 2.0
                              Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

23 и от мен. момчета не искам да обидя никой, но ми стана интересно и се зачетох че имаме колеги на по 15,16,17 което не е никак лошо, но интересното ми е, че имат коли в подписите. ще чакаме да изкарате книжки и да се включвате към нас
                                Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
                                Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
                                VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
                                VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Working...
                                X