Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акт за превишена скорост?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Наистина има много знаци които са напълно безмислени и са по-скоро "касички" за полицаите. А иначе нормалната скорост с която може да се движи човек без да му присветват е около 100 км/ч.
    Дано си го написал това в кръга на майтапа ,но ако наистина така мислиш нямам думи....
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Не се майтапя. И не мисля, че има много поле за спор :D
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Защото ако всички почнат да карат със сто километра нали знаеш какъв въргал ще настъпи. Това имах в предвид.Аз си държа на мнението ,че повече от 50км. в населено място ,повече от 80 в извън населено място и повече от 130 на магистралата си е много опасна скорост пък кой както иска да го разбира. Лошото е че като се обърне колата тогава почваме да си апем гъзето но е много късно.

Коментар

Не говорех за градско. Съжалявам, ако си останал с такова впечатление.Но 80 извън?!?!?! Все пак ерата за ЗАЗ-а отмина.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ерата на ЗАЗа отмина ,но виждаш всеки ден статистиката колко трупа се въргалят по пътищата именно от тази безумна скорост.

Коментар

коцев написа:
              Ерата на ЗАЗа отмина ,но виждаш всеки ден статистиката колко трупа се въргалят по пътищата именно от тази безумна скорост.
              Не мога да се съглася , че 80 км е безумна скорост...според мен скороста трябва да е съобразена с пътя...Аз до преди 3 години карах мотор...и 200 км ми бяха недостатъчни... и отбележи , че нямах нито една катастрофа...белята се случи с 60-70 км/ч.Мисълта ми е , че ако се кара разумно...скоростта е най-малкият проблем.
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Току-що се врънах от КАТ. Наказателното постановление още не е пристигнало. На 21.12 пак ще ходя!
                Space Star 1.9 DID

Коментар

Мани... На мен вече за 3-ти път ми подпечатват актеца... И сега е до 24.12.2007... Точно тогава излизат в почивка копеленцата (да не се преработят случайно) и не знам как и къде ще го презаверявам баш по празниците... Ще си карам с изтекъл акт, с надеждата ако ме спрат да попадна на непочерпени поУицаи...P.S. Колко лева+точки е глобата ако се кара с изтекъл акт?

Коментар

Глобата за изтекъл акт е само 10 лв. Без точки без нищо.

Коментар

Working...
                    X