Та днеска станах и аз един от тях новите ми гуми отидоха на кино по-точно само лявата, ама то без лявата и дясната не важи ямата се намира на бул. Ген. "Данаил Николаев" за към центъра утре ще ходя да видя дали има други щети. Няма оправия в тая България
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дупките по пътищата
Collapse
X
-
Нема оправия, аз (по-точно жената) разцепи чисто нова гумабаш на Нова година (2006).Сега лятото пък имах як късмет след като влязох в една дупка(с нови гуми на 1 месец) и щях да получа сърдечен удар.За щастие се разминах само с крива джанта.А да не ти казвам, че едвам си ходя до къщата в Драгалевци(големия баровски квартал) щото на 2 от улиците които водят дотамима такива дупки, че с кола няма как да се мине, заобикалям през 9 улици в десета.И това стои вече 5 месеца, баси и кмета (районния), бахти и простотията. И не са някакви забутани улици.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
То има изписано и изговорено за тези гадни пътища. И в северните съседи вече няма дупки. Нашите тука само магистрали откриват, пък никой не го е еня за нормалните пътища и улици.П.с. Оправи заглавието самоТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:То има изписано и изговорено за тези гадни пътища. И в северните съседи вече няма дупки. Нашите тука само магистрали откриват, пък никой не го е еня за нормалните пътища и улици.П.с. Оправи заглавието самоОбичам си работата.
Коментар
-
Humppa
-
msotiroff написа:И при НСА има много дълбок разкопан и не добре запълнен канал по широчина през цялата улица. Предупредителен знак естествено няма, така че внимавайте.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
На бул."Св. Наум" по посока Семинарията вдясно до пицария "Торонто", след като свърши асфалта и започнат паветата преди прелеза също има дупка.....по-точно изровени/липсващи павета, така че ВНИМАВАЙТЕ....Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Valentin_V написа:iee написа:То има изписано и изговорено за тези гадни пътища. И в северните съседи вече няма дупки. Нашите тука само магистрали откриват, пък никой не го е еня за нормалните пътища и улици.П.с. Оправи заглавието самоТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар