Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хммм... интересен протокол за ПТП...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хммм... интересен протокол за ПТП...

http://capital.bg/showimg.php?filename=oo_391496.jpg
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

...скоро до Силистра един млад човек загина, след като глиган внезапно изкочил на пътя, последвал удар, колата се преобръщала в нивата край пътя и....от една страна е за смях, но от дуга страна - може да стане и за плач..

Коментар

Аз мога една история да разкажа по повод странния протокол.Едни познати блъснали кон, потрошили яко колата и за да им повярват в КАТ, като отидат за протокол, извикали друг познат с бус, натоварили коня и право в КАТ Ония катаджийте гледали като треснати Идва потрошената кола, след нея един бус и от буса разтоварват коня, участник в ПТП-то

Коментар

Това шега ли е или?
        Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Невиждам нищо нередно в протокола.Описани са нобстоятелствата,нарушението -нарушителя и резултата.Жалко ще е, ако колегата няма каско.
          Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
          Brava 1.4 12V SX

Коментар

dfxc753 написа:
            Невиждам нищо нередно в протокола.Описани са нобстоятелствата,нарушението -нарушителя и резултата.Жалко ще е, ако колегата няма каско.
            Ще си вземе парите от гражданската на "Участник 1 "
            Brava 1.6 ELX

Коментар

Интересно е също, срещу този протокол съставен на единия участник, дали са съставили акт на другия участник и кое за кого е

Коментар

Имам силни подозрения че КАТ са му съставили акт и е имало незабавно изпълнена смъртна присъда последвана от изкормване , одиране , разчленяване и други такива неприятни процедури
                Brava 1.6 ELX

Коментар

Мен пък ме кефи как е скициран участник N1 и как са го изкарали него виновен, .т.е. че ТОЙ (участник N1) е блъснал участник N2.
                  Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                  --- в сърцето завинаги... ---
                  Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

ruNNer написа:
                    Имам силни подозрения че КАТ са му съставили акт и е имало незабавно изпълнена смъртна присъда последвана от изкормване , одиране , разчленяване и други такива неприятни процедури
                    И накрая "еденйе пийне и згодни женици ..."

Коментар

ruNNer написа:
                      dfxc753 написа:
                      Ще си вземе парите от гражданската на "Участник 1 "
                      Точно за това съм визирал Каското.А,ако недай боже ви се случи на Вас не мисля ,че ще се гъбаркате така.Ама нали сме си Ганьовци
                      Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
                      Brava 1.4 12V SX

Коментар

Никой не се гъбарка, колега - близко е до акъла, че с протокол се отива за каско

Коментар

Kuku написа:
                          Никой не се гъбарка, колега - близко е до акъла, че с протокол се отива за каско
                          Възможно е ,аз да не съм доразбрал нещо но както и дае мир да има
                          Brava 1.4 12V SX

Коментар

Този протокол е написан НЕПРАВИЛНО. На участник Но.2 е трябвало да се напише АКТ за несъобразена скорост и обстоятелства по пътя.Ако изкочилия от храстите не беше "диво животно тип глиган", а скитник, велосипедист, конник или какъвто и да е друг тип участник в движението, пак ли щеше да се е "блъснал в автомобила" ? На практика глигана си е пресичал, а водача не е успял да спре и го е ударил.Ако автомобила е бил спрян, а глигана го е намушкал на бивните си - да, може да се пише че глигана е блъснал автомобила. Но щом автомобила е бил в движение - ВИНОВЕН!

Коментар

Immortal написа:
                              Този протокол е написан НЕПРАВИЛНО. На участник Но.2 е трябвало да се напише АКТ за несъобразена скорост и обстоятелства по пътя.Ако изкочилия от храстите не беше "диво животно тип глиган", а скитник, велосипедист, конник или какъвто и да е друг тип участник в движението, пак ли щеше да се е "блъснал в автомобила" ? На практика глигана си е пресичал, а водача не е успял да спре и го е ударил.Ако автомобила е бил спрян, а глигана го е намушкал на бивните си - да, може да се пише че глигана е блъснал автомобила. Но щом автомобила е бил в движение - ВИНОВЕН!
                              Раздел IV.Скорост и дистанция. Намаляване на скоросттаЧл. 20. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Водачите са длъжни да контролират непрекъснато пътните превозни средства, които управляват. (2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението.Има голяма разлика между блъснал някого или някои се е блъснал в него.
                              Brava 1.4 12V SX

Коментар

Working...
                              X