bogidar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голфаджиите с Браво/пунто...
Collapse
X
-
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
Явор Митев
...днес ми се случи нещо много интересно. Опитвах се да изляза от паркинга ни до офиса, който се влива в една от големите централни улици на Варна и при това, с най-голямо натоварване. Задремуцах си здраво и тъй като тук няма навик да се дава път, подпрях си се на вратата и зачаках светофара да ги спре. И изведнъж "к`о да вида".... ....голф 2 с две млади момчета вътре, да не кажа деца спряха, мигна ми с фаровете, че и път с ръка ми даде. Аз навярно съм направил е г`ати тъпата физиономия, щото онези двамата прихнаха вътре. Излязох си на улицата и пуснах авариините да благодаря...Е ви пример, че и сред мършата има стадо....
Коментар
-
Авео написа:...днес ми се случи нещо много интересно. Опитвах се да изляза от паркинга ни до офиса, който се влива в една от големите централни улици на Варна и при това, с най-голямо натоварване. Задремуцах си здраво и тъй като тук няма навик да се дава път, подпрях си се на вратата и зачаках светофара да ги спре. И изведнъж "к`о да вида".... ....голф 2 с две млади момчета вътре, да не кажа деца спряха, мигна ми с фаровете, че и път с ръка ми даде. Аз навярно съм направил е г`ати тъпата физиономия, щото онези двамата прихнаха вътре. Излязох си на улицата и пуснах авариините да благодаря...Е ви пример, че и сред мършата има стадо....Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Авео написа:...днес ми се случи нещо много интересно. Опитвах се да изляза от паркинга ни до офиса, който се влива в една от големите централни улици на Варна и при това, с най-голямо натоварване. Задремуцах си здраво и тъй като тук няма навик да се дава път, подпрях си се на вратата и зачаках светофара да ги спре. И изведнъж "к`о да вида".... ....голф 2 с две млади момчета вътре, да не кажа деца спряха, мигна ми с фаровете, че и път с ръка ми даде. Аз навярно съм направил е г`ати тъпата физиономия, щото онези двамата прихнаха вътре. Излязох си на улицата и пуснах авариините да благодаря...Е ви пример, че и сред мършата има стадо....Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Колеги голфаджия или фятаджия, марката значение няма. Важно е какво вършиме на пътя пък другото са си празни приказки.Има ги всякакви и ще продължава да ги има. За мене лично най-агресивните и невнимателни шофери са с бмв-тата.Естествено това е само мое лично мение и не ангажирам друг с него.Колкото го голфовете и фиатовете пак казвам всичко си зависи от конкретния човек,обаче трябва да ви споделя че в vw форума има адската дисциплина и всякакви такива нелегални драпки, светофарни гонки, и теми свързани с каквито и да е било нарушения на закона или действия който са опасни или противоречат на праилника за движение веднага се модерират. Нещо което тук го няма. Нещо на което много се възхищавам, но за съжаление в почти всички форуми такива теми, като например надлагванията кой колко вдигнал,( естествено всички казват където пътя позволява ама все пак закона го занем всички магистрала-130 км/ч) или пък светофарните гонки ( който уж са безопасни ) се толерират.Всички говорят за голфаджиите ама един начинаещ шофиор ако влезне в двата форума ще получи доста различна култура Преди някой да ме пита или да каже какво правиш тука, да кажа, имал съм браво но по стечение на обстоятелствата сега карам голф.Не робувам на марки, следващата ми кола може да е пак фият Поздрави на всичкиVTS 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар