В четвъртък след работа отидох да заредя на ОМВ Премиум дизел. Слизам и гледам няколко служители се чудят, кое лъскаво возило да заредят и докато се чудяха, аз започнах да си пълня, но без да съм закеркенечил пищова Изведнъж усетих, че спря да се пълни резервоара, а брояча върви. Извадих пищова така, както бях го стиснал почти до край и гледам пак брояча върти гориво йок Веднага извиках управителя, който почна да ми се прави на мъж и да ми обяснява как не можело да бъде възможна тази работа. Дойде и един техник на колонката. Дойдоха и други хора, на които им беше любопитен казуса. След доста приказки се взе решение да се замери с един 20 литров гюм, дали колонката отчита правилно. Не знам какво човърка отвътре и какво направиха, но при замерването се оказа, че колонката е пуснала дори и 50 гр. повече, над 20-те литра. А сега ми обяснете как стана тази работа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гаф на ОМВ - брояча върти, а гориво на найси ...Продължение
Collapse
X
-
А бе неможеш се разбра с бензинажиите. Аз имах следния случай: зареждам на Локойл и плащам с карта, да ама устройството им нямало връзка, мен това не ме интересува проблема си е техен, върви викат на един банкомат и си изтегли и ела да платиш, казвам им че проблема си е техен а не мой и да се оправят те аз съм си напълно законен и си искам да си платя за услугата, а това че те немогат да ми вземат парите вината не е моя. Така поспорихме докато случайно влезе един приятел и аз му казвам да ми даде пари и после ще му ги върна и въпроса беше решен.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Не Ви ли писна да пълните гушите на тия насрани австрийци Миналата година Спринтдизела бе 10ст. по-скъп от Евродизела. Тази година има Премиум Какъв ли ще е догодина ... Космодизел ли Една и съща пикня на различна цена Вече няколко потребителя заредиха много качествена вода срещу скромната сума от 2.09лв./л. - ПРЕМИУМ Дизел Doofiat, радвай се, че те е излъгала колонката с литрите, а не си заредил водаhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
////Punto//// написа:А някой знае ли каква е врътката на самите пишлемета които зареждат колите. 100% има някаква врътка, иначе няма да са толкова усложливиFiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар