Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предпазител от дъжд и вятър на предните стъкла?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предпазител от дъжд и вятър на предните стъкла?

Колеги, търся си тези плексигласови предпазители които някои си слагат на предните прозорци, само че не знам ка се казват - под какъв аксесоар да ги търся. Ако някой знае да казва.
    Пунто 1.1 1994 г.

Баш в Стара Загора не знам, едно време тук по всяко павилионче с авто аксесоари имаше такива плегсигласи, както и зелени прозрачни лепенки с надпис "O’Neill" за предното стъкло, сега предполагам в складовете на Илиянци има, ако имаш някой познат нека разузнае там. Ама за какво са ти бе, колега, мислиш да ги слагаш на Пунтото ли? Не са готини тези...не знам как да ги нарека... "украшения", поне според мен де.
    Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Dzver написа:
      Баш в Стара Загора не знам, едно време тук по всяко павилионче с авто аксесоари имаше такива плегсигласи, както и зелени прозрачни лепенки с надпис "O’Neill" за предното стъкло, сега предполагам в складовете на Илиянци има, ако имаш някой познат нека разузнае там. Ама за какво са ти бе, колега, мислиш да ги слагаш на Пунтото ли? Не са готини тези...не знам как да ги нарека... "украшения", поне според мен де.
      Не е за украса, обичам да карам на отворен прозорец и нямам климатик мисля че ще е по приятно ако не духа директно и не вали вътре. Аз повече се интересувам как се казват щото търсих и като "ветробран" и като квото ми дойде из Гугъл ама така и не уцелих правилното наименование.
      Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

първото което ми хрумна е "ветробрани" ето ти линкче:Кало
        FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

stevens написа:
          първото което ми хрумна е "ветробрани" ето ти линкче:Кало
          :D :D :D :D Огромно Благодаря.
          Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

На авто пазара ги продават като отиваш към гумите сергиите в дясно мисля че беше последната,там са на цена 25 лв.Миналата събота като питах имаха за Темпра и Типо. Аз също мисля да си купя но не знам дали ще има полза от тях.Снимка http://i.mobile.bg/photos/1/big/11185796362267768_2.pic http://i.mobile.bg/photos/1/big/11185796362267768_1.pic
            tempra 1,6

Коментар

fiiat написа:
              На авто пазара ги продават като отиваш към гумите сергиите в дясно мисля че беше последната,там са на цена 25 лв.Миналата събота като питах имаха за Темпра и Типо. Аз също мисля да си купя но не знам дали ще има полза от тях.Снимка http://i.mobile.bg/
              аз имам на темпрата такива и бих казал че е доста удобно с тях особено в дъжд :D
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

И намаляват разхода при каране с отворени прозорци, защото намаляват завихрянията около рамката на прозореца.
                Fiat Ritmo 105TC
                1600cc 105к.с.

Коментар

Тези ветробрани не са само за студеното време, напротив!- много по- голяма е ползата от тях лятото.Караш си значи 3-4 ч. в жегата на прозорец и вечерта- вратът ти станал като на дърво като на статуя- лятото по- лесно се изстива, а отвеждането на въздуха да не те бие в лявата част на врата ти решава проблема с антибиотиците през лятото. :D
                  Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Абе не знам, все си мисля че климатика за това е измислен- да ти е чист и свеж въздуха, баш в София на отворен прозорец без противогаз е опасно, при висока скорост пък просто е тъпо. А като прочетох ревюто в този линк, паднах- те направо били панацея тези "ветробрани" :D

Коментар

Dzver написа:
                      Абе не знам, все си мисля че климатика за това е измислен- да ти е чист и свеж въздуха, баш в София на отворен прозорец без противогаз е опасно, при висока скорост пък просто е тъпо. А като прочетох ревюто в този линк, паднах- те направо били панацея тези "ветробрани" :D
                      Ха! и за колко минути ще ти стигне кислорода само от купето?За 5, за 8?... Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Dzver написа:
                        Наричат се всъщност "дефлектори". И всъщност всичко описано в линка по-горе е вярно. За съжаление, за Ритмо няма.
                        Fiat Ritmo 105TC
                        1600cc 105к.с.

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
                          Dzver написа:
                          Ха! и за колко минути ще ти стигне кислорода само от купето?За 5, за 8?... Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                          Ами още не съм умрял, пък бая години станаха вече да карам на филтър+климатик/парно. Ама явно и автомобилопроизводителите са супер тъпи копелета, как може да не се сетят да ги слагат серийно тези красоти johnfound, не се притеснявай, сигурно и за Ягуар няма, ама да му мислят тези с "Ягуар"- ите и тем подобни марки. :D

Коментар

Интересна тема. Тия неща наистина изглеждат полезни. Макар, че имам климатик лятото при не големи жеги е приятно да се кара на отворен прозорец. Особено досадно е с Пунтото на извънградско и отворени джамове. Такава "турболенция" и адски шум се получава че, не мога да чуя мислите си камоли какво ми говорят. ТОва е предимно когато са отворени задните стъкла. Отпред проблема го няма така изразен. Ако помага за това, сериозно бих се замислил за покупка.
                            Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Не знам за лятото как е но за дъжд са си екстра.
                              Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Working...
                              X