Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предпазител от дъжд и вятър на предните стъкла?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди повече от година си купих такива ветробрани от Кало и съм много доволен.Няма да сбъркаш, ако си поставиш.
    Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
    Brava 1.4 12V SX

Коментар

Dzver написа:
      johnfound, не се притеснявай, сигурно и за Ягуар няма, ама да му мислят тези с "Ягуар"- ите и тем подобни марки. :D
      Всъщност за Ягуар имат, поне полският производител де:
      Fiat Ritmo 105TC
      1600cc 105к.с.

Коментар

Кромата имаше такива и беше много гот - наистина не духаше. Ама за сметка на това пък шумяха - даже и при затворен прозорец - и то доста, а бяха хубави - наякакви немски - колата си дойде от Австрия с тях.Даже по едно време им бяхме дигнали мерника да ги махаме.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ебаси!
          Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

много е удобно лично за мен ... при висока скорост не се получава онзи неприятен шум от въздуха ... не ти пръска при дъжд ... моята кола пристигна с такива от италия в началото мислих да ги махам но в последствие се убедих че са много полезни ....
            Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

А как се монтира това нещо?

Коментар

Да кажете за монтажа нещо! Могат ли да се слагат и махат или се лепят и край?
                Fiat Punto 1.7TD

Коментар

dfxc753 написа:
                  Преди повече от година си купих такива ветробрани от Кало и съм много доволен.Няма да сбъркаш, ако си поставиш.
                  А цената в Кало 36 лв. за един ветробран ли е или за комплект (за ляво и дясно стъкло)?
                  Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

mmony написа:
                    dfxc753 написа:
                    А цената в Кало 36 лв. за един ветробран ли е или за комплект (за ляво и дясно стъкло)?
                    Цената е за комплект (ляв и десен),монтажа е повече от лесен. Подпъхват се под гуменото уплатнение, на тях има самозалепваща лента притискаш и си готов.
                    Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
                    Brava 1.4 12V SX

Коментар

Аз също си мисля да слагам. На мен не ми харесва как изглеждат, но в колата се пуши и влизането на свеж въздух е задължително иначе става е*аси лисичарника. Освен т’ва съм с цайси и като вали ми пръска много гадно по джамовете на очилата, ако съм си отворил прозореца...
                      Fiat Brava 1.6
                      Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                      Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Working...
                      X