Колеги, търся си тези плексигласови предпазители които някои си слагат на предните прозорци, само че не знам ка се казват - под какъв аксесоар да ги търся. Ако някой знае да казва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предпазител от дъжд и вятър на предните стъкла?
Collapse
X
-
Баш в Стара Загора не знам, едно време тук по всяко павилионче с авто аксесоари имаше такива плегсигласи, както и зелени прозрачни лепенки с надпис "O’Neill" за предното стъкло, сега предполагам в складовете на Илиянци има, ако имаш някой познат нека разузнае там. Ама за какво са ти бе, колега, мислиш да ги слагаш на Пунтото ли? Не са готини тези...не знам как да ги нарека... "украшения", поне според мен де.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
-
Dzver написа:Баш в Стара Загора не знам, едно време тук по всяко павилионче с авто аксесоари имаше такива плегсигласи, както и зелени прозрачни лепенки с надпис "O’Neill" за предното стъкло, сега предполагам в складовете на Илиянци има, ако имаш някой познат нека разузнае там. Ама за какво са ти бе, колега, мислиш да ги слагаш на Пунтото ли? Не са готини тези...не знам как да ги нарека... "украшения", поне според мен де.Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
На авто пазара ги продават като отиваш към гумите сергиите в дясно мисля че беше последната,там са на цена 25 лв.Миналата събота като питах имаха за Темпра и Типо. Аз също мисля да си купя но не знам дали ще има полза от тях.Снимка http://i.mobile.bg/photos/1/big/11185796362267768_2.pic http://i.mobile.bg/photos/1/big/11185796362267768_1.pictempra 1,6
Коментар
-
fiiat написа:На авто пазара ги продават като отиваш към гумите сергиите в дясно мисля че беше последната,там са на цена 25 лв.Миналата събота като питах имаха за Темпра и Типо. Аз също мисля да си купя но не знам дали ще има полза от тях.Снимка http://i.mobile.bg/TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Тези ветробрани не са само за студеното време, напротив!- много по- голяма е ползата от тях лятото.Караш си значи 3-4 ч. в жегата на прозорец и вечерта- вратът ти станал като на дърво като на статуя- лятото по- лесно се изстива, а отвеждането на въздуха да не те бие в лявата част на врата ти решава проблема с антибиотиците през лятото. :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Абе не знам, все си мисля че климатика за това е измислен- да ти е чист и свеж въздуха, баш в София на отворен прозорец без противогаз е опасно, при висока скорост пък просто е тъпо. А като прочетох ревюто в този линк, паднах- те направо били панацея тези "ветробрани" :DFiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Dzver написа:Абе не знам, все си мисля че климатика за това е измислен- да ти е чист и свеж въздуха, баш в София на отворен прозорец без противогаз е опасно, при висока скорост пък просто е тъпо. А като прочетох ревюто в този линк, паднах- те направо били панацея тези "ветробрани" :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Dzver написа:Абе не знам, все си мисля че климатика за това е измислен- да ти е чист и свеж въздуха, баш в София на отворен прозорец без противогаз е опасно, при висока скорост пък просто е тъпо. А като прочетох ревюто в този линк, паднах- те направо били панацея тези "ветробрани" :DFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Dzver написа:Абе не знам, все си мисля че климатика за това е измислен- да ти е чист и свеж въздуха, баш в София на отворен прозорец без противогаз е опасно, при висока скорост пък просто е тъпо. А като прочетох ревюто в този линк, паднах- те направо били панацея тези "ветробрани" :DFiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Интересна тема. Тия неща наистина изглеждат полезни. Макар, че имам климатик лятото при не големи жеги е приятно да се кара на отворен прозорец. Особено досадно е с Пунтото на извънградско и отворени джамове. Такава "турболенция" и адски шум се получава че, не мога да чуя мислите си камоли какво ми говорят. ТОва е предимно когато са отворени задните стъкла. Отпред проблема го няма така изразен. Ако помага за това, сериозно бих се замислил за покупка.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар