Ами на моята някой и пукнал стопа отзад Разбера ли кои е вадя ножа и дано да бяга бързо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хорската простотия и злоба край няма...
Collapse
X
-
Миналата седмица в сервиза докараха ей това:Не си личи толкова, но някой го е обиколил няколко пъти с ключа. Надрано е до ламарината. Предвид, че колата е направена перфектно и с много вкус, чак жал ми станаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
тва са хора които завиждат, и много добре знаят коя кола на кого е. на мене пред работата, където наблизо няма кьораво дете поне на 1 км, има само 1 охрана, който седеше на 10 метра от колата, и някви други хора, и никой нищо не е видял. не съм паркирал на някойна мястото, нито съм пречел на нещо. а двете ми врати десните - ходи си ги прави сега... тва са едни комплексари, нещастници, които дебнат, знаят те къде си и знаят че точно в този момент не можеш да ги видиш. ако хвана един такъв - бой докато се измора!на колегата баща му едно време така му я драскали - волга - и той почнал да дебне. и гледал толко внимателно, че един ден нова чертта без да види кой я прави... пак дебнал, и кво се оказало - инвалид, който едвам ходи, и баща му на колегата изобщо не се усъмнил в него, но като го видял, не можал да повярва, но го хванал и го разкривил от бой, нищо че е инвалид.като ходих в булинс да го заведа като щети, половината коли на паркинга за огледи бяха точно такива: черти от край до край!
Коментар
-
Ми не знам то и при нас има злоба,ама поне за сега никой от блока не е изпищял...Е виж алармата ми се включва току ми ударят колата с топка(тва лятото) ама хем се нервирам хем какво да им кажа.къде да ги пратя да играят като детски площадки няма,стадиона е на няколко км.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
За злобата човешка: да, така си е. Повечето хора са лоши, поне по нашите географски ширини е така. А колата е нещо, което е навън, лесно е да й се навреди, в същото време е нещо скъпо, абе просто идеалния обект за хорската злоба и завист...gamma написа:Миналата седмица в сервиза докараха ей това:Не си личи толкова, но някой го е обиколил няколко пъти с ключа. Надрано е до ламарината. Предвид, че колата е направена перфектно и с много вкус, чак жал ми станаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз мойта като я взех ми счупиха предното стъкло докато си беше паркирана пред блока. Застрахователите го описаха като: "Удар с тъп предмет". Не са лапета щото беше станало през нощта.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар