Днеска отивам при Типо-то че щях да ходя до студентски и какво да видя...двете десни врати по една голяма черта от остър предмет...бях паркирал съвсем културно, без нищо и никой да запречвам...хвана ли го това копеленце мамка му разчеквам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хорската простотия и злоба край няма...
Collapse
X
-
И моита дедра преди месеци една страна преди седмица и другата страна, по една черта от краи до краи за спомен, опитвах с боя и малка четчица да заличавам ма не става, но пак е по добре от преди. Тоя дето я надраскал ръцете да му изсъхнат ма само до китките че за напред само да му се пречкат, шестица от тотото да улучи дано и всички пари в аптеката да ги даде, цял живот от запек и хемароиди да не се отърве......, и още мога ама нали трябва да ставаме по добри а не лоши, иначе до де ще я докараме. Ма кат си видя колата и..... мамичката му ша е*****а и п*****а д**а чумата да го тръшне дано.... И да ви кажа не е дете, чертите са точно на височината на възрастен човек с ръка пусната свободно на долу и пирон в нея, така че да не намесваме децата, тяхните драсканици имат вид повече на рисункиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Имаше някакви като пастелчета с различен цвят. Гледал съм ги да ги рекламират по телевизията именно за запълване на драскотини.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
GTipo написа:За металик не става, а повечето фиатки са металик.На мен ми надраха и двете врати, левите.Оправи се с пръсване на цялата лява страна, за да не личи, и доста пари, поне парите бяха от застраховката.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар