Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хорската простотия и злоба край няма...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хорската простотия и злоба край няма...

Днеска отивам при Типо-то че щях да ходя до студентски и какво да видя...двете десни врати по една голяма черта от остър предмет...бях паркирал съвсем културно, без нищо и никой да запречвам...хвана ли го това копеленце мамка му разчеквам...
    N.Y. State of Mind

Ооо тва е същата история като при мен! По същиа начин ми бяха надрали и моята кола Напрово ужас!
    http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Онзи ден надраскаха на приятелката колата - за "Честито" има няма 2-3 дена откакто я взе.... Човешката злоба няма край..
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

От вандализма има един изход, а именно "гараж", но пак подчертавам - срещу вандализъм, не срещу кражби.Аз вече съм се примирил с това...
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Това с дрането на коли го правят деца!Всички коли на паркинга са надрани!

Коментар

Моята и тя...Опитвам се да не ми прави впечатление, ама е точно моята врата...аха да забравя и го видя
            Punto 1.2/75

Коментар

И моита дедра преди месеци една страна преди седмица и другата страна, по една черта от краи до краи за спомен, опитвах с боя и малка четчица да заличавам ма не става, но пак е по добре от преди. Тоя дето я надраскал ръцете да му изсъхнат ма само до китките че за напред само да му се пречкат, шестица от тотото да улучи дано и всички пари в аптеката да ги даде, цял живот от запек и хемароиди да не се отърве......, и още мога ама нали трябва да ставаме по добри а не лоши, иначе до де ще я докараме. Ма кат си видя колата и..... мамичката му ша е*****а и п*****а д**а чумата да го тръшне дано.... И да ви кажа не е дете, чертите са точно на височината на възрастен човек с ръка пусната свободно на долу и пирон в нея, така че да не намесваме децата, тяхните драсканици имат вид повече на рисунки
              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Не че това ще успокои някого но и мен ми одраха колата с ключ или нещо подобно Големи ***, както се изразява Слави.
                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Явно е мода, ама ако броят на инвалидите без ръце нарастне, да знаете че клетвата ми е хванала

Коментар

Много си злостен напоследък!
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Имаше някакви като пастелчета с различен цвят. Гледал съм ги да ги рекламират по телевизията именно за запълване на драскотини.
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

И моята кола я надраха така преди 20-тина дена разберали кои е чупя му ръчичките на мига
                        bravo-bravisimo

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
                          Имаше някакви като пастелчета с различен цвят. Гледал съм ги да ги рекламират по телевизията именно за запълване на драскотини.
                          Да, видях една такава ама да ти кажа нещо не останах очарован. В комплекта е едно "червило" и туба с боя съответния цвят. С "червилото" замацваш напреко на деругата, то попълва липсващия слои боя, след това забърсваш с парцал отгоре за да падне излишъка, после с боята мажеш оставаш да изсъхне и с сух парцал полираш. Тя играе роля на нещо като цветна полир паста. Но не очакваите чудеса, кажи речи просто надраното няма да стои бяло но ще стои някъв близък цвят до вашия. И все пак е по добре от колкото грозни бели ивици

Коментар

За металик не става, а повечето фиатки са металик.На мен ми надраха и двете врати, левите.Оправи се с пръсване на цялата лява страна, за да не личи, и доста пари, поне парите бяха от застраховката.
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                              За металик не става, а повечето фиатки са металик.На мен ми надраха и двете врати, левите.Оправи се с пръсване на цялата лява страна, за да не личи, и доста пари, поне парите бяха от застраховката.
                              Ми да, тя и мойта е металик.Мисля в Добрич да си я прая,че е по-евтино, а и на един познат баща му се занимава с автобояджийски и тенекеджийски услуги и сигурно при него.Въпросът е защо трябваше да се стига дотам.Между другото на абсолютно същото място ми счупиха прозореца преди 2-3 месеца, та кога ли ще го изчакалея некоя вечер това копеленце като паркирам там пак...
                              N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                              X