Миналата седмица в сервиза докараха ей това:Не си личи толкова, но някой го е обиколил няколко пъти с ключа. Надрано е до ламарината. Предвид, че колата е направена перфектно и с много вкус, чак жал ми стана
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Някой път са деца наистина. На служебната кола бяха решавали с флумастер задачи отпред на капака от едната страна , а от другата бяха играли на морски шах. Толкова ли нямат бели листи ???
тва са хора които завиждат, и много добре знаят коя кола на кого е. на мене пред работата, където наблизо няма кьораво дете поне на 1 км, има само 1 охрана, който седеше на 10 метра от колата, и някви други хора, и никой нищо не е видял. не съм паркирал на някойна мястото, нито съм пречел на нещо. а двете ми врати десните - ходи си ги прави сега... тва са едни комплексари, нещастници, които дебнат, знаят те къде си и знаят че точно в този момент не можеш да ги видиш. ако хвана един такъв - бой докато се измора!на колегата баща му едно време така му я драскали - волга - и той почнал да дебне. и гледал толко внимателно, че един ден нова чертта без да види кой я прави... пак дебнал, и кво се оказало - инвалид, който едвам ходи, и баща му на колегата изобщо не се усъмнил в него, но като го видял, не можал да повярва, но го хванал и го разкривил от бой, нищо че е инвалид.като ходих в булинс да го заведа като щети, половината коли на паркинга за огледи бяха точно такива: черти от край до край!
Предлагам да наблюдаваме, и ако видите някой да дере, особено фиат, снимка веднага с телефона, аз ако хвана тоз дето е надрал моята, ще му се появи веднага името в 24 часа на последната страница.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Ми не знам то и при нас има злоба,ама поне за сега никой от блока не е изпищял...Е виж алармата ми се включва току ми ударят колата с топка(тва лятото) ама хем се нервирам хем какво да им кажа.къде да ги пратя да играят като детски площадки няма,стадиона е на няколко км.
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
За злобата човешка: да, така си е. Повечето хора са лоши, поне по нашите географски ширини е така. А колата е нещо, което е навън, лесно е да й се навреди, в същото време е нещо скъпо, абе просто идеалния обект за хорската злоба и завист...
gamma написа:
Миналата седмица в сервиза докараха ей това:Не си личи толкова, но някой го е обиколил няколко пъти с ключа. Надрано е до ламарината. Предвид, че колата е направена перфектно и с много вкус, чак жал ми стана
И малко :Тази кола от снимката по-горе , ъъъ явно имаме много различни вкусове със собственика й. Винаги съм смятал, че джанти в един и същ цвят с купето някак си "захлупват" колата.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Аз мойта като я взех ми счупиха предното стъкло докато си беше паркирана пред блока. Застрахователите го описаха като: "Удар с тъп предмет". Не са лапета щото беше станало през нощта.
Коментар