Да питам , тея 1.6мм като ни спрат с линия ли ще ги мерят!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ Започва да мери грайфери!
Collapse
X
-
tipo__89 написа:Да питам , тея 1.6мм като ни спрат с линия ли ще ги мерят!?Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Хайде внимавайте вече за да не се увеличат темите подобни на "Писаха ми първия акт" или "Вече имам акт".20 лева е глобата за шофьорите, които от 1 ноември до 1 март карат автомобилите си без включени къси светлини през светлата част на деня, припомнят от КАТ. Глобите няма да бъдат налагани през първите десет дни.От 1 до 16 ноември ще се проведе поредната акцияFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
как щели кукитата да мерят грайфера....ами те луноходите вече са комплектовани с : шублер за гумите, сантиметър и кантарче за децата, 4Д ехограф - да гледат жените на предните седалки без колан дали са бременни и тест "Шуър чойс", ако им падне акумолатора и не могат да включат ехографа....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Гумите се мерят с дълбокомер.Има го отпреди 50 години сигурно и не виждам нито нещо странно, нито нещо невъзможно в това да се мерят грайферите на гумите.Лошото е, че това не единствения критерии за една гума, но...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Видеозон бре. Ехографа е другоFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Снощи слушах новините по BTV и пак казват, че КАТ ще следят за включени светлини и ще мерят грайфера, който не трябва да е по-малък от 4мм. Също така че и гумите трябва да са зимни. И не мога да разбера тези журналисти малоумни ли са , или се ебават нещо с хората. Защото съм 100% сигурен, че много хора ще отидат и ще си купят нови зимни гуми, въпреки че никой не може да ги задължи да го направят.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:... и ще мерят грайфера, който не трябва да е по-малък от 4мм. Също така че и гумите трябва да са зимни...
Коментар
-
Аз само да попитам в коя част на протектора ще мерят дълбочината на грайфера - в средата или по ръбовете отстрани? Защото ако така интерпретират замервателите-полицаи закона то една гума дори на 10 хил.км губи ръба си и съответно всеки шофер ще е в нарушение с изискването на закона от 1,6мм.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар