Днес следобед един тъп кукер че спря. Проверява какво ли не и накрая вика - я пусни чистачките. Аз му разправям - ми те са със сензор за дъжд, сега е слънчево, и да искам не мога да ги пусна. На тоя му увисна ченето, пули се 1 минута и ми каза да се разкарам.Трябваше да го накарам да почне да плюе по стъклото, за да види, че работят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ Започва да мери грайфери!
Collapse
X
-
pinko написа:Днес следобед един тъп кукер че спря. Проверява какво ли не и накрая вика - я пусни чистачките. Аз му разправям - ми те са със сензор за дъжд, сега е слънчево, и да искам не мога да ги пусна. На тоя му увисна ченето, пули се 1 минута и ми каза да се разкарам.Трябваше да го накарам да почне да плюе по стъклото, за да види, че работятBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Ок, дайте да обобщим. Аз никъде не намерих официално изявление на МВР по въпроса. В смисъл - че ще гледат гумите. Единственото на което попаднах е това:http://press.mvr.bg/News/news071031_07.htmДругото е ето тези препоръки:http://press.mvr.bg/News/news071031_08.htmТова за мен значи официално. В него виждам се говори само за светлини. Някой някъде видял ли е изявление на КАТ, МВР и подобни по въпроса? Ама не журналистически отразявания. Официални изявления, това ни интересува.
Коментар
-
Абе хора, разберете, това е т.нар. "Платен пиар".Можете да бъдете сигурни, че за всяко съобщение в медиите е платено, и то добре.В интерес на истината при мен в редакцията идва един "емисар" от един от големите вносители на гуми.Искаше да пусна и аз такава информация в списанието и даваше доста пари, ама вие знаете мнението ми по въпроса са зимните гуми и му казах да се разкара. Освен това не искам да заблуждавам читателите, както правят всички вестници, телевизии и прочие продажни медии. Всичко това е т.нар. "Платен пиар". Фирмите си имат готови пресрилийзи, които само се копи-пействат и зимаш една пачка.Доста пари даваше говедото дееба.Големи пари се въртят в тоя бранш, много големи. Пък и маржовете са страхотни - средно 40%.Зимните гуми са само и единствено за сняг - тва е. И въобще не са задължителни.Факт.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Аз съм журналист. Днес пуснах официално запитване от името на медията, в която работя до КАТ за становище по въпроса. Утре към обяд ще разговарям с пресаташето на полицията в Бургас и евентуално с шефа на КАТ. Надявам се до петък да съм го разнищил това. Ще докладвам п.с. Това трябваше да го направя още като излезе информацията.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Че ще мерят грайфера- ОК- полезно е- в закона пише- 2мм. и това е полезно да се глобяват тия с много изтрити гуми- ОК.Обезпокоителното е че в репортажите се намеква(даже от служители на КАТ) за проверка за зимни гуми!!!СМЕХ! :D и по какво ще ги различават от всесезонните, които пак имат снежинка?Трябва всеки шеф на КАТ да привика първо личните автомобили на КАТ- аджийте и ще се опули, че по- малко от половината имат зимни гуми... ХА!Няма такъв закон за зимни гуми, както няма и закон за зимата, за снега и за дядо Коледа, както и за Снежанка, ама това е друга тема. Yellow_Flash_Colorz_PDT_01ПП. Оспорвайте с възражение всеки акт че не сте със зимни гуми и по закон- той ще е нищожен в съда, а КАТ- с ... в устата! :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
@ls1 намери в мрежата новинарската емисия на бТВ от 30.10.2007 19:30 и ще видиш какви неща говори представителката на КАТ издокарана в парадна униформа - зимни гуми, грайфер 4мм, чистачки и фарове (повтарям се от по-горен пост). Не знам доколко това е официална информация, ама защо тогава го съобщават по национална телевизия в "прайм тайм"?
Коментар
-
Защото са шарени кинти!Няма логика друга да се плямпат рекламина доставчиците на зимни гуми, (без никаква законова логика),които от такива предавания ще спечелят милиони.Миналата година нямаше сняг и големите вносители са притеснени, че тази няма да има оборот вече- от това се води стръвта, а лапнишарани- намират се! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
По Нова Телевизия имаше някакви "официални" куки също - там изрично казаха, че ако се проверяват гуми то ще е дали са с по-малко от 1.6мм шарка на протектора. А кухата репортерка дето я бяха пуснали по улиците - спираше разни коли и им мереше гумите с ЛИНЙКА и викаше "яяя, вие сте незаконни - гумите ви нямат 1.6мм", а камерата показва как линийката си "хлътва" доста прилично в гумата - аз определено останах с впечатление, че тази не прави разлика между милиметри и сантиметри, защото 1.6мм релеф няма как да се измерят с линийка...Колеги, според мен място за паника няма - просто ЖУРНАЛИСТИТЕ са много глупава част от нацията - кажи им 2 те го правят 20/200/2000 - зависи кой кога го е чул последно Преди години тук във Варна 2 вестника бяха хукнали към централни гробища заради един виц - оня с падналия двуместен самолет и 246те трупа...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Колеги, според мен място за паника няма - просто ЖУРНАЛИСТИТЕ са много глупава част от нацията - кажи им 2 те го правят 20/200/2000 - зависи кой кога го е чул последноAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар