Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ Започва да мери грайфери!
Collapse
X
-
Punto SX 1.1 55
-
Писах преди време за съвет тъй като ми предстои закупуване на гуми за зимата и предложих 3 варианта(две нави зимни отпред а отзад летните, 4 втора употреба зимни, всесезонни). То тогава ме изядоха с парцалите. Едно 99% ме посъветваха задължително 4 нови зимни. А то какво излиза...Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
spark написа:Ако ви нацепи някой в багажника друга песен ще запеетеFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Днес в големия дъжд спрях при 8 катастрофи, и 8-те от тях бяха удари отзад (неспазване на дистанция). Най-интересното знаете ли кво е - тия отзад във всичките случаи бяха със зимни гуми, а в 7 от 8 случаи тия със сплесканите багажници бяха с летни гуми.Факт.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Както писах преди- зимните гуми сработват на номинална температура за сцепление с асфалт при температура по- ниска от 7 гр.С.Като дойде застудяването- тези с летните гуми спокойно могат да станат фенове на хокея на лед. Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
pinko написа:Днес в големия дъжд спрях при 8 катастрофи, и 8-те от тях бяха удари отзад (неспазване на дистанция). Най-интересното знаете ли кво е - тия отзад във всичките случаи бяха със зимни гуми, а в 7 от 8 случаи тия със сплесканите багажници бяха с летни гуми.Факт.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Както писах преди- зимните гуми сработват на номинална температура за сцепление с асфалт при температура по- ниска от 7 гр.С.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko не мога да споря с теб защото нямам опит но и на мен ми се струва странна тая работа с зимните гуми да са така зле. Как е възможно всички да са слепи и да вярват на рекламите и т.н. Просто не мога да приема че е само маркетингов трик и начин за лапане на пари и при отрицателни температури спирачния път на зимните да е по-зле от летните. Каква е идеята питам пак. Зимните да се карат само на дълбок сняг ли. И пак казвам - за какво са веригите тогава. Не знам ама нещо не ми се вързва много. Но казваш тестове, работи - звучи сериозно но...Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Колеги, въпреки че тези тестове изглеждат достоверни те са правени със съвсем друг клас гуми. Едва ли някой от форума кара с такива гуми ...Не съм специалист, ама би трябвало да има разлика от една гума за 300 лева и друга за 80.Някой виждал ли е (или е правил) тестове с гуми от класа с който караме ние ?Точно на този тест бих повярвал повече ...
Коментар
-
ilkor написа:Някой виждал ли е (или е правил) тестове с гуми от класа с който караме ние ?Точно на този тест бих повярвал повече ...Fiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар