Колеги, малко случайно се сдобих с 4 броя чисто нови гуми DUNLOP SP Winter Sport M3, 185/60/14.Гумите са страхотни, колата направо залепна за пътя. Стана малко по-твърда, но пък е голям кеф да взимаш остри завои с тези гуми. Сега както е мокро, няма мърдане, няма поднасяне.На пазара такива гуми струват 140 лв едната. Аз ги спазарих за по 60 лв. Гумите са чисто нови, само са сложени на една кола и след 2 седмици колата е катастрофирала... При смяната забелязах пукнатина по единия от спирачните дискове, след което се сдобих и с нови спирачни дискове. Накладките сменях скоро, така че сега докато се напаснат малко по-трудно спира колата, но вече й свикнах.А вие сложихте ли вече зимните гуми?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля с новите си гуми
Collapse
X
-
Humppa
Честито с новите ти придобивки и карай по-внимателно по пътищата през зимата, въпреки новите гуми
-
Re: Да се похваля с новите си гуми
Immortal написа:Колеги, малко случайно се сдобих с 4 броя чисто нови гуми DUNLOP SP Winter Sport M3, 185/60/14.Гумите са страхотни, колата направо залепна за пътя. Стана малко по-твърда, но пък е голям кеф да взимаш остри завои с тези гуми. Сега както е мокро, няма мърдане, няма поднасяне.На пазара такива гуми струват 140 лв едната. Аз ги спазарих за по 60 лв. Гумите са чисто нови, само са сложени на една кола и след 2 седмици колата е катастрофирала... При смяната забелязах пукнатина по единия от спирачните дискове, след което се сдобих и с нови спирачни дискове. Накладките сменях скоро, така че сега докато се напаснат малко по-трудно спира колата, но вече й свикнах.А вие сложихте ли вече зимните гуми?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
maiden написа:И аз преобух Типото миналия ден след процедура по закупуване на 4 джанти, изправяне, боядисване тъмносив металик + лак. Гуми си имах Скоро ще има снимки, че нещо болтовете не ме кефят, ръждиви са и ги чака обработка Търся и някакви капачки за предните главини ама май няма такива за Типофиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:maiden написа:И аз преобух Типото миналия ден след процедура по закупуване на 4 джанти, изправяне, боядисване тъмносив металик + лак. Гуми си имах Скоро ще има снимки, че нещо болтовете не ме кефят, ръждиви са и ги чака обработка Търся и някакви капачки за предните главини ама май няма такива за Типо
Коментар
-
Нека и аз да се похваля...сдобих се с две нови предни Мишелинки ииииии сега колата лееетииии . а освен това смених и страшно кривите джанти и си сложих стандартните тасове,само дето единият до преди седмица две беше на колелото,а сега го няма , явно съм го изгубила някъде Като се понауча да карам ще си взема алуминиеви джантички ... Сега търся предни амортисьори,има добри оферти,но не са в града а не ми се ходи насам натам за некви си амортиЗьори Давайте акъл
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар