Колеги днес обикаляхме за гуми на служебната кола - масово ДОТ на марковите гуми беше 05 и 06. Това е безобразие да искаш да купиш хубава гума и да не можеш. Лично аз си обяснявам нещата с това че тези гуми по - малко се търсят и залежават, докато масовите Дебица и Корморан винаги са нови - просто повече се търсят.В крайна сметка ни изровиха на склад в СФ Мишелин Алпин 3 с ДОТ 5106 тоест последната седмица на м декември 2006 г и мисля да го грабваме.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DOT на маркови гуми - почти няма 07
Collapse
X
-
Humppa
-
Re: DOT на маркови гуми - почти няма 07
Punto SX написа:Колеги днес обикаляхме за гуми на служебната кола - масово ДОТ на марковите гуми беше 05 и 06. Това е безобразие да искаш да купиш хубава гума и да не можеш. Лично аз си обяснявам нещата с това че тези гуми по - малко се търсят и залежават, докато масовите Дебица и Корморан винаги са нови - просто повече се търсят.В крайна сметка ни изровиха на склад в СФ Мишелин Алпин 3 с ДОТ 5106 тоест последната седмица на м декември 2006 г и мисля да го грабваме.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Punto SX написа:Колеги днес обикаляхме за гуми на служебната кола - масово ДОТ на марковите гуми беше 05 и 06. Това е безобразие да искаш да купиш хубава гума и да не можеш. Лично аз си обяснявам нещата с това че тези гуми по - малко се търсят и залежават, докато масовите Дебица и Корморан винаги са нови - просто повече се търсят.В крайна сметка ни изровиха на склад в СФ Мишелин Алпин 3 с ДОТ 5106 тоест последната седмица на м декември 2006 г и мисля да го грабваме.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Alpin DOT xx00 са може би едни от най-издръжливите гуми. Трети сезон ги търкалям... а предишния собственик не знам още колко сезона. Все още имат към 6-7мм грайфер. Като ходих да ги слагам, гумаджията ме пита "Откъде ги намери тея гуми? Страшно много държат, новите алпинки се износват много по-бързо от тея."Така, че наистина новите алпинки не са това, което бяха.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Esper написа:За съжаление има и нещо друго - предполага се че новите мишлени вече не са това, което бяха.Навяват ме съмнения най-малкото щото станаха прекалено евтини...
Коментар
-
maiden написа:Esper написа:За съжаление има и нещо друго - предполага се че новите мишлени вече не са това, което бяха.Навяват ме съмнения най-малкото щото станаха прекалено евтини...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар