Същинска като истинска, майтапа на страна- в техномаркет видях да продават такива пластмаси за по 5- 6 лв, явно си е нормален аксесоар за всеки уважаващ себе си гъзар :D
Туй Браво е Русенско както се вижда по снимките де нямате си на представа на живо колко е ГРОЗНО!!!!!Направо взема върха на кича тука в Русе! Незнаино защо по кич го гони обаче едно Типо!!! Пак с такъв същия споилер на тавана Тия хора съм сигурен че мразят италиянски коли
Горките фиати, особено купето. Тия "пейки" като ги вида и направо ми става лошо. Преди време видях и един черен класически мустанг с такава "пейка", който беше също и с лепенки тип сенник...
Аз също съм много против тези "циреи" дето стърчат от колата.Така става ката се прави тунинг без пари .Да си направиш така колата и да ти харесва освен липса на мозъчна дейност със сигурност значи и липса на вкус.Жалко за хубавите коли.
Това Браво колкото пъти го видя паркирало в центъра толкова пъти се "възмущавам" на майката на собственика му . Наистина на живо изглежда още по-грозно както казва колегата idm .P.S. Само не разбрах , това се продава в mobile.bg ?!
Коментар