Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

iPhone

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iPhone

На някой да му е попадал в ръчичиките? Да сподели впечатления.Ама много искат нашите тука . В САЩ е 400$ тука под 1000лв рядко.

Привет. Имаме го в офиса, но като цяло не останах чак толкова очарован от колкото очаквах ... като цяло е много добре ... но ... смятам че все още някак си е безсмислено да се купува на този период и главно заради нашите "осакатени" мобилни оператори ... в смисъл че ~ 70 % от нещата му са безсмислени без връзка към Интернет ( която мисля че е прекалено скъпа за момента ) .... малка недоусмилица според мен е и факта че за да си качиш една песен трябва да го закачиш към PC то да си инсталираш поне за мен една отвратително неудобна програма и чак тогава можеш да му се порадваш ... също така неможеш да изтриеш дадената песен през самия апарат .. отново на PC то пак с гадната програма ... Bluetooth -та му е направен така че единствено с него да можеш да си го синхронизираш с PC то и да ползваш слушалка ... не могат да ти пращат файлове ... и един от най неприятните факти за момента че апаратът работи със 128 битови SIM карти ... а тук в България нашите оператори използват 64 битови и съответно апаратът не разчита указателя на SIM картата .... разбира се това са бегли наблюдения в рамките на 1 час базикане ... не ми е останало повечко време да си поиграя с неголично аз пред него бих предпочел примерно някой джобен компютър базиран на Windows платформа ... много по функционални са и програмите за тях за безбройни
    Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Разкодиран ли го продават?
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

продава се незаключен ... поне тези които имаме ние така бяха внесени ... пък и не мисля да има някой който ще може да го разкодира това скоро
        Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Продават се незаключени, но определено не ги внасят така. В БГ има вече много места където може да се разкодира ...Иначе за преки впечатления - аз не мога да дам.
          Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Незнаех, че вече може до се използва и у нас!
            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Гледах ревюто в mobilebulgaria.com- пише че няма .мп3 за входящо повикване, няма вграден модем, няма гласово набиране... Дали е вярно?
              Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

За интернета - кое му е скъпото?! Има WiFi, вкъщи към уайърлеса или там където има из града. За разкодиране - работят с всички оператори. Разкодират се без проблем. Софтуерно.А понеже виждам доста хора са незапознати - изгледайте презентацията. Аз като я гледах още преди да излезе и останах като треснат.http://www.apple.com/iphone/gettings...dtour.htmlАз виждам че има бая кусури. Но за мен, от това дето виждам в презентацията - ей така искам да изглежда един телефон. И аз бих дал 400 долара за него. Е, не бих дал 1000лв. .

Коментар

http://www.dnes.bg/article.php?id=41038
                  http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Мой колега си го взе още първата седмица след като излезе. Почти 2 месеца не можеше да го ползва понеже нямаше разботен начин за преодоляване на защитата.Вече има описания в интернет как да си го отключиш и той си го ползва без проблем. Първоначално имаше проблеми с входящите повиквания в Мтел но после се оправи проблема.Аз самия наскоро смених телефона и за същите пари които дадох можех да взема 8GB версия но размислих и си взех традиционната за мен марка Иначе за телефона има много приложения вече. Няма проблем да му се сложи mp3 файл за рингтон със съответната програмка.По замисъл не се поддържат mp3 файлове защото идеята е да си купиш рингтона от iTunes за 1 долар

Коментар

Имам аз човек да ми го прати от САЩ но като помисля тука за митници, мита.....то пак ще излезе 1000лв.

Коментар

На 29 ти този месец ги пускат и в Европа за продажба в Англия,Франция и Германия.Но ще бъдат само с договор за разлика от Щатите където може да се купи с договор или без.Във Франция поради местните закони ще има дори отключени модели но цената им е тройна ...Иначе по евтино може да се намери 4GB версия понеже е спряна от производство.

Коментар

Значи на този етап по-добра работа си ми върши моето уиндоус- ко пда+гсм. Когато го ползвам по пътищата като модем за лаптопа, пак си приемам входящи повиквания, взима си всички настройки от мрежата в която го регистрирам- супер удобно за чужбина и най-вече офис приложенията бачкат безотказно(често ми се налага да прегледам някоя таблица от телефона). До преди 3 месеца имах един iBook, добра машинка, ама всички МС офис приложения искаха я смяна на шрифта, за да четат таблици и документи, я някаква друга настройка, а за да се виждаме в мрежата с комшийте трябваше и домейн да създаваме, абе същото като iPhone- хем хубаво, хем пълно с кусури...
                          Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Виж ми аватара Това е истината Просто телефона на Епъл е ориентиран повече за американския пазар. Според слуховете се работи по нов телефон по UMTS стандарт.А компютърът ми е iBookPro и съм доволен от него. Е, имам си в къщи и настолен с Уиндоус

Коментар

момчета айфона го има отключен от около месец и повече! преди 2 седмици излезе ъпдейт на фирмуера 1.1.1 при който го блокира наново(блокира и не-Апълските приложения), но след няколко дни пак го кракнаха. ’неудобната програма’ се казва айТюнс и си е доста добра - айпода ми бачка също с нея. инетернета не е скъп защото вече имаш WiFi почти навсякъде(аз лично съм така в офиса и вкъщи)колегата с ХТЦ-то е направил правилен избор - за момента в БГ това му е достатъчно. iPhone е повече глезотия.... доста мога да ви говоря и за приложенията и батерия, но няма смисъл. ако искате ГСМ-ПДА засега само HTC хващат окото

Коментар

Working...
                              X