fordman написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВНИМАНИЕ - Фалшив Антифриз !!!
Collapse
X
-
Абе вие нямате ли си друга работа ,аз тъкмо се връщам вкъщи и гледам във форума и немога да повярвам на очите си купил съм си в събота същият антифризХубаво ,че поне не съм го сложил още
Благодарско на msotiroff!!! Отивам да си взема друг
А според вас може ли да се рекламира в метро този антифриз не заради че съм се набутал ами да не се опари някой наистина
Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
А бре "ич" нема за е лошо да се хвърли едно око на тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&start=0Там се "дърляхме" общо взето по конспекта: "Толкова ли съм богат, че да купувам евтиното" и "Изберете българското", към последното бих добавил МЕНТЕ!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
kantarev написа:Абе вие нямате ли си друга работа ,аз тъкмо се връщам вкъщи и гледам във форума и немога да повярвам на очите си купил съм си в събота същият антифризХубаво ,че поне не съм го сложил още
Благодарско на msotiroff!!! Отивам да си взема друг
А според вас може ли да се рекламира в метро този антифриз не заради че съм се набутал ами да не се опари някой наистина
Brava 1.6 ELX
Коментар
-
щото такъв си е зел колегата и е ментак, а не антифриз, ако си беше зел парафлу и се окаже същото ко? аз пък си зех качестевеното българско приста и да ви кажа не замръзна във фризера. а сеа ко стана: защо скъпото парафлу като може и качествоното евтино приста
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:щото такъв си е зел колегата и е ментак, а не антифриз, ако си беше зел парафлу и се окаже същото ко? аз пък си зех качестевеното българско приста и да ви кажа не замръзна във фризера. а сеа ко стана: защо скъпото парафлу като може и качествоното евтино приста
4-5 лева за НЕЗНАЕН СУРОГАТ, срещу 31 лв точно, за пакетирани в метална опаковка 3 литра концентрат, колкото трябва на една средностатистическа лека кола! А бе те с храните и алкохолите ни изтровиха, та с консумативите и горивата за колите ли?!
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:pakumba написа:щото такъв си е зел колегата и е ментак, а не антифриз, ако си беше зел парафлу и се окаже същото ко? аз пък си зех качестевеното българско приста и да ви кажа не замръзна във фризера. а сеа ко стана: защо скъпото парафлу като може и качествоното евтино приста
4-5 лева за НЕЗНАЕН СУРОГАТ, срещу 31 лв точно, за пакетирани в метална опаковка 3 литра концентрат, колкото трябва на една средностатистическа лека кола! А бе те с храните и алкохолите ни изтровиха, та с консумативите и горивата за колите ли?!
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Наистина излиза, че не само температурата на замръзване, а и състава са от голямо значение. Вече година и половина от както налях Paraflu и течността си е съвсем бистра и синя на цвят. Вярно, че е малко по-скъп, но според мен определено си заслужава. Само за сравнение, преди това бях пробвал с някой от "масовите" антифризи от Метро и за няколко месеца заприлича на боза.FIAT Marea 1.9 / TD75 (11/96)
FIAT Punto 1.9 / DS60 (06/99)
Коментар
-
Колеги,моят антифриз също замръзна(разреден 1:1)за около 2 часа,концентратът не е замръзнал още ,купих си Мotox-72 градуса,Казанлъшки някакъв баща ми го похвали ,че 5 години карал с такъв за около 4лв литъра ама той не замръзна нито 1:1 нито 1:3 :D и даже смятам да заложа следващите пъти на него,а относно Беко ясно е че е по-слабичък и то доста отколкото го дават и въобще не залагайте на него ,защото щом веднъж или 2 пъти се е случило значи може да се случи още пъти ,мале хубаво че не го сложих в събота,че щеше да стане еднаNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар