Здравейте... Още като купих колата си смених всички консумативи ... сложих Selenia WR - пълна синтетика, за сега не е мръднало .. но за жалост единия ремък не можаха да го намерят ... ок, казах си ... ще продължа да търся ... е от 2 месеца търся и не мога да намеря ... в ePer влизам по шаси, влизам и не по шаси ... и не мога да го намеря, дадоха ми един дето го пише в еПер-а и не е той ... аз ли бъркам или колата ми е сбъркана ? Интересното е, че единия ремък е от двигателя към компресора на климатика, а другия от компресора към алтернатора ... това май не е нормално, не трябва ли коляновия вал да задвижва и двата ремъка ? На ремъка пише 4PK560 (или 590 - ще излъжа, сега не се сещам), като напиша първото в google ми излизат само работи за рено :D Ще се радвам на всякакъв вид помощ ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да си намеря ремък :(
Collapse
X
-
При това което пише на ремъка ако не могат да ти намерят в магазина смени магазините. това което си написал значи че ремъка е 4 канален с дължина 560 мм. Върви в магазин който предлага ремъци Gates или Dayco и си вземаш 4 канален ремък с близка до тази дължина +- 5-6 мм не са от значение. И не е задалжително да е специално за Фиат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар