Здравейте колеги!Имам нужда от помощ относно знаците по етикетите които указват как да се пере дадено нещо! - какво означава кръгче? - какво означава задраскан квадрат с кръгче в него? - какво означава задраскан триъгълник? - какво означава нещо като леген с вода и вътре символ за 30 градуса?Много ще съм ви благодарен ако може да ми помогнете!А пък дали темата не беше за консултации? :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация по етикет?
Collapse
X
-
Айдеее, до къде стигнахме :DТриъгълника е за белина... да не се пере с белина30 градуса - не се ли досещаш какво значат ? А за другите две немога да помогна, квадрата с кръгче дето е задраскан не е ли да не се пере в пералня ? Не знам, тук вече ще те излъжа ... Поне реклами на Vanish не си ли гледал (дават триъгълника - задраскания)
-
етикети от детска количка
Не е за прах за пране за за една бебешка количка!Да знам дали мога да и изпера платнените неща в пералната машина! аз мисля,че кръгът значи че може перална, а задраскан квадрат с кръг в него че не може да се използва центрофуга!За 30-те градуса се сещам че е ограничение, но по скоро ме интересуваше легена с 30-те градуса да не значи само ръчно!И понеже е за бебе не ми се ще да експериментирам! Не гледам кутия за прах - за инфо!
Коментар
-
Re: Информация по етикет?
rymbym написа:Здравейте колеги!Имам нужда от помощ относно знаците по етикетите които указват как да се пере дадено нещо! - какво означава кръгче? - какво означава задраскан квадрат с кръгче в него? - какво означава задраскан триъгълник? - какво означава нещо като леген с вода и вътре символ за 30 градуса?Много ще съм ви благодарен ако може да ми помогнете!А пък дали темата не беше за консултации? :D :DПрикачени файловеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:rymbym написа:Здравейте колеги!Имам нужда от помощ относно знаците по етикетите които указват как да се пере дадено нещо! - какво означава кръгче? - какво означава задраскан квадрат с кръгче в него? - какво означава задраскан триъгълник? - какво означава нещо като леген с вода и вътре символ за 30 градуса?Много ще съм ви благодарен ако може да ми помогнете!А пък дали темата не беше за консултации? :D :DPunto SX 1.1 55
Коментар
-
За вас колеги ВИНАГИ ,да ви кажа нещо под секрет:Понякога сте по добри в търсенето и помоща от Google.Този път той ми даде инфото за дрехите http://www.fashion.bg/care_symbols/index.phpFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Punto SX написа:Tornado написа:rymbym написа:Здравейте колеги!Имам нужда от помощ относно знаците по етикетите които указват как да се пере дадено нещо! - какво означава кръгче? - какво означава задраскан квадрат с кръгче в него? - какво означава задраскан триъгълник? - какво означава нещо като леген с вода и вътре символ за 30 градуса?Много ще съм ви благодарен ако може да ми помогнете!А пък дали темата не беше за консултации? :D :DBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Punto SX написа:Tornado написа:rymbym написа:Здравейте колеги!Имам нужда от помощ относно знаците по етикетите които указват как да се пере дадено нещо! - какво означава кръгче? - какво означава задраскан квадрат с кръгче в него? - какво означава задраскан триъгълник? - какво означава нещо като леген с вода и вътре символ за 30 градуса?Много ще съм ви благодарен ако може да ми помогнете!А пък дали темата не беше за консултации? :D :DAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
maiska
еее ама вие съвсем ни взехте на мезе..... то не може човек да се изкаже от вас, за един час въпросът с етикетите и знаците по тях беше разискан из основи и преповторен, как искате жените да се включат с мнение Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар