имам възможност да използвам част от времето си на работа, за да си припомням малко езиците и това е най-удачния ми вариант, гледах в датата, но са само .исо и .бин а аз нямам такива възможности на работното място. някои да ги има в други формати, например мп3? също бих се радвал на мнения като цяло върши ли някаква работа, не става дума да уча езици, а просто да си ги потдържам. не съм чувал какво ти говорят и нищо не знам за тази система
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инфо за RELAXA
Collapse
X
-
Има няколко начина за поддържане. Едното - правиш си CNN нощна лампа. Постоянно английски край ушите. Другия начин е да заделяш час на ден да влизаш в Paltalk. Това е програма за разговори през микрофони (и с камери ако иска човек). Има си стаи специално за хора учещи се на английски. Влизаш - и си говорите, упражнявате и т.н. Или директно хълташ в някоя английска стая и се заговаряш. Няма по-добър начин за поддържане на езика от разговора. Трети начин - пишеш и четеш английски форуми. За щяло и нещяло, каквото ти е интересно, много шлифова.
Коментар
-
sachma написа:dannybo написа:Щом ти е само за поддържане на езика, вземи чети книга. Хем полезно, хем много по-интересно от учебник.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:трябва ми инглиш, може и франсе, но английския ми е по-важен. вчера гледах имам едно с някви картинки, плей си има диалози ала бала. но е исо формат. би ли проверила твоето аудио ли еPunto 1.2/75
Коментар
-
Krass написа:pakumba написа:трябва ми инглиш, може и франсе, но английския ми е по-важен. вчера гледах имам едно с някви картинки, плей си има диалози ала бала. но е исо формат. би ли проверила твоето аудио ли еLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар